glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateÎnvățământ

Cunoaște-ți drepturile. Fii pentru nediscriminare!

Vă informăm că Asociația Suport în Educație Hunedoara în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Hunedoara desfășoară în perioada 19 septembrie -15 decembrie 2022 proiectul “Cunoaște-ți drepturile. Fii pentru nediscriminare!” Discriminarea reprezintă una dintre problemele cele mai complexe sub aspectul impactului socio-emoţional şi educaţional în rândul elevilor și al membrilor comunității. Ne propunem să informăm tinerii și să le dezvoltăm abilități de comunicare și relaționare în acord cu valori și principii democratice, nondiscriminative și incluzive.
Grupul țintă sunt elevii din clasele a IX-a și a X-a care frecventează școlile de pe raza Municipiului Deva, profesorii diriginți și profesorii consilieri școlari din aceste unități școlare.
Proiectul, desfășurat în unitățile școlare în perioada 31 octombrie-25 noiembrie, se va finaliza cu un concurs de flyere- format A5 pe tema proiectului (promovarea nediscriminării și incluziunii).
Flyerul cu premiul I va fi tipărit și distribuit de către elevii participanți, în cadrul școlii și comunității (2500 de exemplare) în perioada 12-15 decembrie 2022;

Back to top button