glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Costel Avram a scos o jurnalistă afară din secretariatul biroului său

Administratorul public neagă că ar fi bruscat-o pe jurnalista Natalia Bumbac

Un incident care pune în dificultate încă o dată instituţia Consiliului Judeţean s-a petrecut vineri. O jurnalistă a fost forţată de Costel Avram să iasă din secretariatul biroului său deşi, iniţial, fusese de acord să-i ofere o declaraţie.

Vineri, Natalia Bumbac, de la publicaţia ziardehunedoara.ro, a dorit să obţină şi o declaraţie înregistrată video pe tema gratuităţii accestului la Sarmizegetusa Regia pentru televiziunea care face parte din acelaşi grup media cu ziardehunedoara.ro. „L-am sunat pe Costel Avram şi a fost de acord să-mi dea o declaraţie. M-am prezentat la el la birou. Am intrat în secretariatul biroului unde l-am găsit pe domnul Avram vorbind cu o doamnă. M-a întrebat de la ce televiziune sunt, după care tot el a remarcat ceva de genul «Aaa, voi sunteţi ăia cu USR-ul» şi a scăpat câteva cuvinte «colorate». I-am explicat că nu avem niciun partis-prix politic. Mi-a spus că nu mai doreşte să-mi dea nicio declaraţie şi că trebuie să mă adresez purtătorului de cuvânt al instituţiei. Când am dat să ies, m-a întrebat dacă l-am înregistrat. Eu, în glumă, i-am spus că da, ştiind că e o persoană glumeaţă. În acel moment s-a enervat foarte tare, s-a ridicat din fotoliu şi m-a îmbrâncit de mai multe ori să ies afară. Nu m-a îmbrâncit cât să mă doară, nu a fost vorba de aşa ceva, ci m-a împins de la spate destul de hotărât, să ies, de mai multe ori”.

Costel Avram: „Furtună într-un pahar cu apă”

Administratorul public al CJ a negat de la bun început că ar fi rostit cuvinte „colorate” pe parcursul scurtei întrevederi de vineri cu Natalia Bumbac. Contactat de „Glasul Hunedoarei” a negat şi că a îmbrâncit-o să iasă afară din birou: „Cum s-o îmbrâncesc?! Pentru ce s-o îmbrâncesc?! Nu e adevărat. M-a sunat că vrea să-i dau o declaraţie. Am întrebat-o pentru ce televiziune vrea declaraţia şi ea a zis «Nu vă spun». În acel moment i-am spus să meargă la purtătorul de cuvânt. Repet: nu am îmbrâncit-o. De fapt, eu am ieşit primul din secretariat şi după aceea a ieşit ea. E cuvântul meu împotriva cuvântului ei. Ah, spuneţi c-a glumit (când Natalia Bumbac i-a răspuns că a fost înregistrat – n.red.)?! Păi să glumească cu cine vrea. Nu ne tragem de şireturi. Mie-mi place solidaritatea asta a voastră, dar nu e cazul acum. Poate, altă dată”.

Back to top button
Close
Close