glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Corvinul a încheiat campionatul pe primul loc, fără înfrângere în acest sezon. Urmează barajul cu Club Atletic Oradea, miercuri de la ora 18.00

Corvinul Hunedoara a încheiat campionatul fără înfrângere! Alb-albaștrii au remizat, 2-2, în ultima deplasare din play-off, la Ungheni și își concentrează acum toată atenția spre prima manșă a barajului semifinal de promovare, cu CA Oradea, miercuri, 25 mai de la ora 18.00, în Bihor.

27 partide a  disputat Corvinul: 23 victorii și doar 4 remize, 87 goluri marcate și 25 primite.

Florin Maxim a folosit meciul din Mureș ca un prilej bun de a-și ține elevii în ritm, înaintea primei confruntări din baraj. Iar hunedorenii au arătat multă poftă de joc, mai ales în primele minute ale întâlnirii de la Ungheni, în care au dominat copios.

Corvinul Hunedoara: Lefter – Iacob, Garutti, A.Vlad (46, Jairo), Trășcan (46, Neacșa) – Simon (46, Roșu), Giura (56, Bradu), Mogoș (56, Bedea), Buș (cpt.), Hergheligiu – Arnăutu. Antrenor: Florin Maxim

Unirea Ungheni: Feier – Birtalan (73, Hreniuc), Ndiesse, Boar, Bîrsan – Ganea (64, Constantinescu), Dinu, Săvoaia, Iuga (82, Toboșaru) – Astafei (cpt.), Codrea (82, Pițuc). Antrenor: Flavius Sabău

Pentru hunedoreni au marcat Buș și Garutti.

Pentru meciurile de promovare, conducerea clubului hunedorean a scos la vânzare tricourile “Uniţi spre promovare!” care se pot achiziţiona şi de astăzi, de la ora 09:00, de la stadionul “Michael Klein”!
⬜ Cu toții în albastru!! Am pregătit o serie limitată de tricouri speciale pentru meciurile de baraj, care se pot găsi, începând de mâine, între 09:00 și 13:00 la stadionul nostru!
Costul unuia este de 4️⃣0️⃣ de lei, iar, în curând, alături de acestea vom avea și eșarfe în culorile clubului pe care îl iubim! Sunt doar câteva din surprizele pe care vi le pregătim!” este anunțul de pe pagina de Facebook a clubului.
Back to top button