glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Concert Alexandra Ușurelu – ”Magia Hibernalia”

Alexandra Ușurelu, vocea și prezența care surprinde prin candoare și emoție, va cânta la Simeria în data de 14 decembrie 2019.

După ecoul concertului susținut în vara anului 2018 în Arboretumul Simeria, Alexandra va reveni pe scena simeriană cu un nou concert intitulat ”Magia Hibernalia”, care va include cântecele sale deja cunoscute, dar și câteva melodii specifice sărbătorilor de iarnă, special reorchestrate pentru această perioadă magică din an.

”Muzica pe care Alexandra Ușurelu o aduce este pentru întuneric spart din loc în loc de veioze, pentru umbrele colorate ale sufletului, pentru singurătate în casă, pentru seara, pentru un pahar de vin în companie de gând molcom, pentru chipurile frumoase din noi. E o muzică de făcut tihnă pe dinăuntru.” – Marius Constantinescu, jurnalist Festivalul Internațional ”George Enescu”

Distinsă în concertele sale, Alexandra Uşurelu este însăşi îndemnul la armonie, simplitate şi blândeţe, iar muzica sa ne învaţă că frumuseţea izvorăşte tocmai din lucrurile simple. Alexandra Ușurelu cucerește de fiecare dată prin candoare, simplitate și emoție, vocea și personalitatea sa trasând deja pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească, ale cărui concerte sunt de neratat.

 

Prețul unui bilet este de 25 de lei, iar pentru elevi și studenți 15 lei.

Back to top button