glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Clinica de chirurgie oftalmologică Opticline – Dr. Angelescu, o poveste de succes

Înființată la începutul anului 2016, clinica Opticline Dr. Angelescu a reușit în doar 3 ani să devină un reper în domeniul chirurgiei oftalmologice din Transilvania. Dr. Daniel Angelescu, alături de dr. Laura Angelescu, a deschis clinica din Deva din dorința de a veni în sprijinul pacienților din județul Hunedoara, cu servicii și echipamente de ultimă generație.

Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul Universității “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, cu un rezidențiat complet în oftalmologie, dr. Daniel Angelescu a urmat numeroase specializări în străinătate și s-a perfecționat continuu, atât pe partea de diagnostic și consult, cât și pe partea chirurgicală și cea a aparaturii medicale.

Succesul de care s-a bucurat clinica a depășit așteptările echipei de medici, motiv pentru care, în anul 2018, Opticline Dr. Angelescu a deschis o a doua clinică, la Petroșani.

În clinica de la Deva s-au desfășurat, în numai 3 ani, câteva mii de intervenții chirurgicale de cataractă, laser și retină, realizate cu mult profesionalism și aparatură de ultimă generație.

”Cea mai mare satisfacție pe care o avem noi, medicii, și echipa alături de care lucrăm, este să-i vedem pe cei care ne-au trecut pragul, plecând cu un zâmbet larg și cu o vedere mai bună. Este multă muncă în spate, iar pentru a reuși, este nevoie de viziune, muncă în echipă, multă perseverență, dragoste de oameni, dedicare și, nu în ultimul rând, pasiune pentru ceea ce facem”, spune dr. Daniel Angelescu.

Pe lângă proiectele de dezvoltare și îmbunătățire constantă a serviciilor oferite, Opticline – Dr. Angelescu se implică și în comunitate, în proiecte de susținere a performanței sau în proiecte sociale. Fie că a fost vorba despre evenimente de performanță sportivă, sau de campanii de consultații gratuite în rândul pacienților cu situații materiale dificile, dr. Angelescu a făcut tot posibilul pentru a fi alături de aceste cauze.

În viitor, Opticline – Dr. Angelescu are în plan dezvoltarea rețelei de clinici și optici medicale, care a ajuns în prezent la 10 cabinete, alături de consolidarea performanței celor 2 clinici existente. Dr. Angelescu a reușit performanța de a pune Deva pe harta de referință a clinicilor românești de top, în ceea ce privește chirurgia oftalmologică.