glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Cetate vizează alte trei puncte în faţa lui Millenium

Cu un moral bun după victoria obţinută la Ocna Mureş în etapa inaugurală a sezonului, CNS Cetate joacă astăzi, de la ora 18, primul meci pe teren propriu din actuala ediţie de campionat, în compania lui Millenium Giarmata. Cu siguranţă publicul devean va putea urmări un spectacul fotbalistic de calitate, deoarece echipa deveană a reuşit în această vară câteva achiziţii care au întărit lotul condus de Ioan Petcu şi Elek Szemely.

 

Cu Radak şi Roşie de la CSM Lugoj, Fetiţa şi Circov de la desfiinţata Performanţa Ighiu, Voinea de la ACS Şirineasa şi Mirică de la FC Voluntari în primul 11, Cetate a revenit cu trei puncte importante din deplasarea de săptămâna trecută. Acum devenii îşi doresc alte trei puncte, iar misiunea lor nu este deloc imposibilă.

Adversarul întâlnit este o echipă care nu a impresionat deloc în prima rundă. Millenium a fost învinsă de CS Hunedoara cu 2 – 0 după un joc în care doar Beloescu – vârful de atac dorit la un moment dat şi de Cetate – a pus în pericol în două rânduri poarta hunedorenilor. Iată şi formula de echipă aliniată de cei de la Giarmata în meciul de la Hunedoara de sâmbăta trecută: Trifon – Rosemblum, Cochinţu, Stupu, Sporin – Olteanu (min. 46 Gavrilă), M. Călin – Gânju (min. 46 Popan), Ferţu (min. 84 Fl. Călin), Ochea (min. 84 Damian) – Beloescu.

 

Liga 3, etapa 2

 

vineri, 31 august, ora 18

Cetate Deva – Millenium Giarmata

Unirea Alba Iulia – CS Hunedoara

Metalurgistul Cugir – CS Municipal Lugoj

Ghiroda şi Giarmata Vii – Industria Galda de Jos

Naţional Sebiş – ACS Dumbrăviţa

sâmbătă, 1 septembrie, ora 17

CSM Şcolar Reşiţa – Crişul Chişineu Criş

FC Avrig – Gloria Lunca Teuz Cermei

CS Ocna Mureş – Şoimii Lipova