glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Cetate a pierdut şi al doilea amical cu o echipă din liga secundă

Într-un meci de pregătire disputat la Sâmnartin în compania formaţiei aflată pe locul 14 în liga a doua, Luceafărul Oradea, CNS Cetate Deva a cedat cu 3 – 1 (1 – 0).
Din nou, ca şi la partida cu Pandurii, în primul 11 s-au regăsit multe dintre noile achiziţii din această iarnă, adică Dina, Mărmăreanu, Cocan şi Ilie dintre cei care au evoluat şi la Târgu Jiu, plus Muscă, la primul său joc sub culorile Devei.

În prima repriză Cetate a evoluat în formula Raţ – Kelemen, Boldea, Dina, Roşie – Fetiţa, Mărmăreanu, Mirică, Cocan – Muscă, Ilie. În repriza a doua au mai intrat Anton în poartă, Jude, Lupu, Sârbu, Teodorescu, Apachiţei şi Mercurean în câmp, ultimii doi veniţi în probe de la Şoimul Băiţa, din liga a patra.

„De data aceasta nu ne-am mai mişcat aşa de bine ca la meciul cu Pandurii. Am şi jucat pe un teren prost, mic, înghesuit (n. red.: terenul secund de la Sâmnartin), pe un vânt puternic, nu au fost condiţii bune de joc. Pot spune că, în general, ne-am edificat asupra unor jucători. Am renunţat săptămâna trecută la doi mijlocaşi aflaţi în probe, Caval şi Constantin, care nu au convins, iar Apostol a plecat la Hunedoara. Am avut doar 18 jucători la dispoziţie pentru acest meci, Radak este accidentat, iar Voineag e încă sub tratament, abia de luni va începe pregătirea. Următorul amical este programat sâmbătă, la Petroşani, cu Energeticianul”, a declarat după întâlnirea cu Luceafărul antrenorul principal al CNS Cetate, Ioan Petcu.

Ambele hunedorene din liga a treia joacă sâmbătă

Mâine cele două reprezentante ale judeţului în Liga 3 vor susţine fiecare al treilea joc de pregătire din această iarnă. CNS Cetate Deva înfruntă în deplasare pe Energeticianul din Petroşani, iar CS Hunedoara va juca acasă cu Dacia Orăştie. Este pentru prima oară în 2019 când cele două joacă în aceeaşi zi, până acum Deva disputându-şi amicalele miercurea, iar Hunedoara sâmbăta. O deosebire consemnăm şi la capitolul adversari întâlniţi; devenii vor juca pentru a treia oară consecutiv cu o formaţie de liga a doua, după Pandurii Târgu Jiu şi Luceafărul Oradea venind la rând Energeticianul, în timp ce hunedorenii au amicale de niveluri extrem de diversificate, de la AS Sântămăria Orlea din liga 5 la Metalurgistul Cugir din Liga 3, iar acum Dacia Orăştie din liga a patra.