glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Cetate a câştigat în deplasare cu Unirea Alba

La Ciugud, colegele din seria a patra a eşalonului trei Unirea Alba Iulia şi CNS Cetate Deva au disputat la mijlocul săptămânii un meci de pregătire. Programat iniţial la Oarda de Jos, amicalul s-a încheiat cu scorul de 1 – 0 în favoarea echipei devene. Unicul gol al întâlnirii a fost reuşit de Ilie în minutul 35. Acesta a primit o pasă în adâncime de la Lupu, a pătruns în careu şi a înscris pe lângă portar. Intrat în repriza a doua, portarul Coman a apărat în minutul 77 o lovitură de la 11 metri executată de Selagea.

A fost prima victorie a formaţiei devene în această iarnă după două înfrângeri şi un rezultat de egalitate, însă trebuie ţinut cont că în aceste trei jocuri Cetate a întâlnit numai adversari de eşalon superior, din liga a doua.

Unirea (antrenor Adrian Bicheşi) i-a trimis în teren pe Sporea – Mazilu, Scrob, Grozav, Giurgiu – Davidaş, Tat, Crişan, Matei – Selagea, David în prima parte, iar după pauză au mai intrat Păcurar, Lăutaru, Bodogae, Petruse, Bîrdea, Boboia, Dăscălescu, Domşa.

La Cetate au evoluat prima repriză Raţ – Kelemen, Radak, Dina, Roşie – Mirică, Boldea, Cocan, Lupu – Muscă, Ilie. În repriza a doua au mai intrat la echipa deveană Coman în poartă, Jude, Fetiţa, Andile, Passi şi Tevo, ultimii trei fiind jucătorii de culoare aflaţi în probe la Deva.

„A fost un joc bun, disputat pe un teren tipic ca la ţară. Bine măcar că a fost uscat şi s-a putut juca, pentru că la Oarda de Jos terenul a fost inundat. Băieţii s-au mişcat bine, chiar am dominat în prima parte. După schimbări, aşa cum se întâmplă de obicei, ne-am clătinat un pic în joc, dar e tonic pentru moral că am obţinut prima victorie. Au lipsit de la acest meci Mărmănean şi Suciu, ambii accidentaţi, dar nu e nimic grav, de luni ni se vor realătura la antrenamente”, a declarat Ioan Petcu, antrenorul principal al lui CNS Cetate.

Mâine, de la ora 12, Cetate Deva va susţine un nou amical în deplasare, de data aceasta cu Ghiroda şi Giarmata Vii, tot o colegă din campionatul seriei a patra din Liga 3.

 

Programul şi rezultatele amicalelor lui CNS Cetate Deva

 

30 ianuarie: 1 – 2 cu Pandurii Tg. Jiu în deplasare

6 februarie: 1 – 3 cu Luceafărul Oradea în deplasare

9 februarie: 0 – 0 cu Energeticianul în deplasare

13 februarie: 1 – 0 cu Unirea Alba în deplasare

16 februarie: cu Ghiroda şi Giarmata Vii în deplasare

23 februarie: adversar încă nedesemnat din judeţ