glasul-hd.ro Web analyticsComunitateSport

Cel mai rezistent înotător român în ape deschise, Avram Iancu, intensifică antrenamentele, duminică, pe lacul Cinciș

Cu două luni înaintea marii încercări de a stabili un nou record mondial, realizând cel mai lung înot după durata de timp, 3 zile și 3 nopți, în curent neutru, prin dubla traversare a Lacului Balaton din Ungaria, Avram Iancu, înota acasă intensificând antrenamentele!

Duminică, 23 mai 2021, începând cu ora 12, înotătorul hunedorean va face un înot de peste 10 km lungime în cel mai mare și mai frumos lac din județul Hunedoara, lacul CINCIȘ.

Avram Iancu va face o dublă traversare a lacului. Vremea a fost foarte urâtă în ultimul timp iar temperatura apei nu va asigura deloc un înot confortabil.

„Cu atât mai bine, va fi un antrenament pe cinste nu doar pentru Balaton ci și pentru înoturile epice din fluviu, mare și ocean programate pentru acest an.

Voi pleca de la mijlocul lacului, de la complexul de agrement Aventura, voi înota înspre baraj până la Clubul de Caiac – Canoe, de acolo voi traversa întregul lac până la biserica inundată după care mă voi întoarce de unde am plecat. Voi fi însoțit de două bărci, una destinată echipei mele de suport iar cealaltă pentru reprezentanții presei interesați de acest prim antrenament cu public.

Antrenamentul va dura minim 4 ore iar în acest timp partenerii mei de la Avis 3000 și Pro HD vor încinge grătarele pentru ca la final să mă/ne înfruptăm cu o carne de pui neinjectată, detaliu important când vorbim de carnea de pasăre.

Sunt născut la Petroșani și mă bucur că avem în judet o astfel de minunăție de lac unde mă pot antrena și pe care vă indemn și pe voi să-l vizitați.” a declarat Avram Iancu

Evenimentul este deschis publicului larg, intrarea în complexul de agrement este 10 lei pentru întreaga zi, iar primele persoane vor primii cate un set de albume Dumitru Chisăliță – Cu Familia prin Romania Vol. I + Vol. II, oferite de Jos pălăria și cartea Schimbarea ești tu scrisă chiar de înotătorul hunedorean, Avram Iancu.

Back to top button