glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Ce oportunități sunt oferite de pariurile sportive de astăzi?

Ca orice activitate care se intersectează cu obișnuințele oamenilor și tehnologia, tot ceea ce ține de evoluția și direcția domeniului pariuri sportive se îndreaptă spre o nouă eră. Aceasta este reprezentată de accesibilitatea internetului și orientarea pieței spre tranzacțiile online.

Pariurile sportive reprezintă o activitate ce presupune plata unui bilet cu o miză pe obținerea unui anumit rezultat într-o întrecere sportivă. Printre cele mai populare sporturi avem fotbalul, Formula 1, tenisul, fotbalul american, baseballul, baschetul, atletismul, boxul, hocheiul etc. Ceea acum câteva decenii se rezuma doar la câteva întreceri, cu difuzare locală, națională sau internațională, include astăzi competiții de orice dimensiune și amploare. Pe platformele dedicate se găsesc inclusiv cote pentru întreceri cu cai sau cu ogari, dar și secțiuni speciale unde se poate paria pe orice, trofeu, titlu sau câștigător, chiar dacă întrecerea nu este din sport.

Pentru că este un domeniu reglementat prin legislații naționale sau statale, popularitatea lui aduce și încasări la buget. Legalitatea și siguranța sunt oferite doar de platformele care beneficiază de licențe.

Istoria domeniului nu este lipsită și de scandaluri de aranjamente, pentru ca anumite părți să câștige sume importante la casele de pariuri. Însă oricare ar fi riscurile și problemele, pariurile sportive există de mii de ani și continuă să fie o formă de distracție agreată de mulți.

Care sunt oportunitățile oferite de pariurile sportive actuale?

Ca orice domeniu care se extinde din ce în ce mai mult pe internet, pariurile sportive oferă multe oportunități celor care știu să aleagă și să speculeze avantajele. Printre cele mai interesante aspecte, pentru care platformele de pariuri online sunt din ce în ce mai apreciate menționăm:

  • Posibilitatea de a plasa mult mai rapid biletele dorite

Online înregistrarea biletelor se face direct pe platforme, prin intermediul unui cont. Astfel, pe lângă accesibilitatea mai mare, jucătorii nu mai pierd timp cu deplasări, cozi sau case închise.

  • O varietate foarte mare de opțiuni

Varietatea de pariuri sportive pe care poți paria online este foarte mare. Dacă alegi o platformă internațională, poți vedea cote și pune bilete pe competiții din orice sport, de pe orice continent și din orice țară îți dorești.

  • Numeroase avantaje clienți

Online nu vorbim doar de posibilitatea unui câștig mai mare în cazul în care pariezi pe varianta câștigătoare, ci de mult mai multe avantaje clienți. Printre cele mai importante menționăm: promoții și premii consistente de deschidere cont și joc, un payout mai mare, fără comisioane de operare date sau casierie.

  • Opțiuni unice

Una dintre opțiunile pe care nu le găsești decât online este reprezentată de serviciul de betting exchange. Acesta este disponibil doar pe Betfair, singura platformă licențiată pentru a opera astfel de tranzacții.

Dincolo de orice pasiune sau intenții, pariurile sportive sunt și trebuie să fie tratate ca o modalitate de distracție. Orice încercare de a le transforma în surse sigure de venit sau în activitate de bază, poate conduce la dependență.

Jocul la pariuri sportive este legal doar pentru cei care au peste 18 ani.

Back to top button