glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateComunitateSănătate

Carduri de acces GRATUIT la Complexul „Aqualand” – pentru persoane cu dizabilități

Direcția de Asistență Socială Deva aduce la cunoștința persoanelor cu dizabilități din municipiul Deva că, începând din acest an, cererile pentru eliberarea cardului de acces GRATUIT la Complexul „Aqualand” Deva se depun la sediul Primăriei Municipiului Deva (Piața Unirii, nr. 4) – Centrul de Informare a Cetățenilor.
✅ Conform Hotărârii Consiliului Local nr. 134/2013 cu modificările și completările ulterioare, următoarele categorii de persoane cu dizabilități beneficiază de acces gratuit la Complexul „Aqualand” Deva:
✔ persoana adultă cu dizabilități, grad grav sau accentuat, din municipiul Deva, precum și asistentul personal sau însoțitorul acesteia (doar însoțind persoana cu dizabilități) – în limita a 10 intrări/3 ore/lună/persoană
✔ copilul cu dizabilități, grad grav sau accentuat, din municipiul Deva, precum și asistentul personal sau însoțitorul acestuia (doar însoțind copilul cu dizabilități) – în limita a 10 intrări/3 ore/lună/persoană
🟠 CEREREA de eliberare a cardului de acces gratuit la Complexul „Aqualand” va fi însoțită de următoarele documente:
✔ copie a actului de identitate
✔ copie a certificatului de încadrare în grad de handicap
✔ adeverință pentru asistentul personal al persoanei încadrate în gradul de handicap grav cu asistent personal
✔ recomandare din partea medicului de familie sau a medicului specialist pentru Complexul „Aqualand”
☎ INFORMAȚII SUPLIMENTARE se pot obține la numărul de telefon 0254.234.651 (Primăria Municipiului Deva – Centrul de Informare a Cetățenilor), de luni până joi – între orele 8:00-16:30 sau vineri – între orele 8:00-14:00.
Back to top button