glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

Campanie în toată regula, pentru Primăria Devei, în mediul virtual

Deşi nu s-a stabilit încă o dată pentru alegerile în urma cărora să fie desemnat „urmaşul legitim” al lui Mircia Muntean pe postul de primar al Devei, creşte numărul candidaţilor care se promovează intens pe Internet.

Petru Marginean 0001Cu două zile în urmă, arătam că ex-primarul Petru Mărginean şi-a creat o pagină de facebook prin intermediul căreia îşi promovează ideile şi realizările.

Luni seara, pe contul de facebook al viceprimarului Răzvan Mareş (PSRO) a apărut un clipRazvan Mares 9196 video în care acesta arăta că promisiunea reducerii impozitelor în Deva a fost respectată. Apoi un alt clip cu „marşul iei”. Ambele se încheie cu o „poză de final” ce conţine imaginea viceprimarului, sigla PSRO şi mesajul „Din inimă pentru Deva”. Cu toate astea, Mareş declară că nu e vorba de clipuri electorale, ci de unele informative: „Se împlineşte un an de mandat, am avut opt clipuri cu opt promisiuni şi am îndeplinit deja şapte dintre ele. Vreau doar să informez. Dacă voi candida, voi anunţa în momentul în care se va stabili o dată a alegerilor”. Viceprimarul adaugă că urmează să publice şi alte clipuri video, pe aceeaşi temă.

Ovidiu Mos 5182Moş, în „duel virtual” cu doi colegi

În ultimele săptămâni, pe aceeaşi reţea de socializare a apărut un „duel de imagine” întreRadu Barb 7443 primarul interimar Ovidiu Moş şi viceprimarul Răzvan Mareş. Care mai de care s-au întrecut în postări privind realizările Primăriei. De câte ori are ocazia, Ovidiu Moş precizează că „în calitate de primar” s-a aflat într-un anume loc. Tot pe „terenul virtual”, Ovidiu Moş are încă un competitor: colegul său de partid Radu Barb care discută cu cetăţenii din Deva, organizează acţiuni de voluntariat şi declară public că îşi doreşte să candideze pentru postul de primar al Devei.

Liderii nu sunt deranjaţi

Atât preşedintele PSD, Laurenţiu Nistor, cât şi preşedintele PNL Hunedoara, Lucian Heiuş, au părut uşor distraţi de situaţia apărută pe reţeaua de socializare şi au declarat că nu sunt deranjaţi de aceasta. „N-au decât să se promoveze. Nu poţi să-i opreşti. Eu le urez tuturor succes”, a spus Nistor. „Nu văd situaţia ca pe un start furat (PNL nu şi-a anunţat încă un posibil candidat – n.red.). Oricine doreşte să candideze, trebuie să se pregătească din timp, pentru că acea lună de campanie e insuficientă pentru a te face cunoscut”, a declarat Heiuş.

Citeşte şi:

http://glasul-hd.ro/petru-marginean-vrea-din-nou-la-primarie-independent/

Tags
Back to top button
Close
Close