glasul-hd.ro Web analytics


Comunitate

Campania anti-accidente „Atenție la motocicliști” – ediția a II-a, motocicliști în paradă pe străzile din Deva

A II-a ediţie a campaniei intitulate „Atenție la motocicliști” va avea loc  în data de 17.10.2020, ora 12:00, în Piața Cetății (parcare telecabina) din orașul Deva, județul Hunedoara. Aici va avea loc o noua campanie care se dorește a fi, pe de o parte, un mesaj de atenționare cu privire la prezența și vulnerabilitatea motocicliștilor în trafic și, pe de altă parte, o modalitate de responsabilizare a tuturor persoanelor implicate direct și indirect în aceste activități – șoferi, motocicliști, pietoni ș.a.m.d.
În cadrul acestui eveniment se vor împărți tuturor participanților la trafic pliante cu privire la cauzele comune ale accidentelor rutiere și va exista un cadru medical pentru o scurtă prezentare a măsurilor de prim ajutor în cazul unui accident de motocicletă.

La eveniment sunt așteptați în jur de 100 de motocicliști.

Turul motocicliștilor se va desfășura pe următorul traseu: Piața Cetății – Strada Valeriu Braniște – Strada Horea – Bulevardul Decebal – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Bulevardul 22 Decembrie – Shopping City Deva, cu respectarea regulilor de circulație.

Punctul final al campaniei va fi la Club House Dark Ravens din localitatea Cristur, unde aceștia vor fi așteptați de gazde cu diverse merinde, un stand care va conține obiecte de arta realizate manual din diferite piese reciclate, dar nu în ultimul rând se vor oferi diverse cadouri din partea organizatorilor.

Această campanie anti-accidente inițiată de A.C.S. Kermit Racing Deva în parteneriat cu Primăria orașului Deva.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivel național, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

 

Back to top button
Close
Close