glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateAdministrație

Bazinul de Înot Hunedoara închis pentru lucrări la modernizarea vestiarelor și dotarea acestora cu dulapuri de valori.

Bazinul de Înot Hunedoara este închis pentru că se lucrează la modernizarea vestiarelor și dotarea acestora cu dulapuri de valori. De asemenea, se extinde spațiul pentru birouri iar sauna trece printr-un proces de „upgradare”.
Bazinul de Înot a fost închis din cauza pandemiei, încă de anul trecut. Doar sportivii de performanță au putut participa la antrenamentele de natație, în această perioadă.
În fiecare vară, bazinul se închide timp de o lună, de obicei în august, pentru ca angajații să își poată lua concediul de odihnă și pentru a se putea face micile lucrări de întreţinere necesare, fără a-i deranja pe clienți.
Prin lucrările care au început săptămâna trecută se urmărește modernizarea vestiarelor, atât de la parter, cât și de la etaj, dotarea acestora cu dulapuri pentru valori și extinderea și modernizarea birourilor de la etaj şi crearea unei rampe care deservește persoanele cu dizabilități locomotorii.
În cadrul lucrărilor de modernizare a vestiarelor, au fost demolați pereții de compartimentare de la cabinele de schimb și ușile din placaj aferente acestora. Vor fi înlocuite: pardoselile din mozaic și gresie, faianța, obiectele și instalațiile sanitare, caloriferele, întrerupătoarele, prizele și corpurile de iluminat.
Modernizarea saunei prevede înlocuirea ușii existente la intrare cu ușă din PVC cu geam termopan, înlocuirea faianței până la nivelul tavanului, execuția de zugrăveli lavabile, demontarea și înlocuirea obiectelor sanitare, înlocuirea ușii metalice de la magazie cu ușă din PVC și înlocuirea radiatoarelor (caloriferelor).
În ce privește rampa de acces pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, odată cu construirea acesteia vor fi montate gresie și elemente antialunecare.
Lucrările au o valoare de 269.075 lei, iar proiectul este finanțat din bugetul local.
Back to top button