glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

Bărbat reţinut de poliţişti, după ce a sustras portmoneele unor persoane care se aflau la cumpărături

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de Biroului Investigații Criminale Deva au identificat și reținut în cursul zilei de ieri un bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Deva, bănuit de comiterea unor infracţiuni de furt calificat.

Poliţiştii au stabilit că acesta, în data de 12.10.2019, în jurul orei 19:40,  profitând de faptul că persoana vătămată (o femeie din Deva) și-a lăsat nesupravegheată pentru câteva momente geanta în coșul de cumpărături, i-a sustras din aceasta portofelul (ce conținea 5.000 de lei, acte identitate și carduri bancare). Fapta a fost comisă în incinta unui  supermarket din municipiul Deva.

Totodată, la data de 30.10.2019, în jurul orei 12:00, bărbatul, în timp ce se afla în incinta unui alt magazin din Deva, a profitat de neatenția unui bărbat şi i-a sustras acestuia borseta din coșul de cumpărături (în care se aflau acte de identitate, carduri bancare, 4.000 de lei și 10 euro).

Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor, în cursul acestei zile,  în vederea luării măsurilor preventive.

 

Back to top button
Close
Close