glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Autobergamo a pierdut primul meci de la Târgu Mureş

La ora când citiţi aceste rânduri cunoaşteţi probabil deznodământul semifinalei din play-off dintre City’us Târgu Mureş şi Autobergamo Deva. Meciul decisiv, al treilea dintre marile rivale, pentru intrarea în finala Ligii întâi la futsal s-a terminat aseară după închiderea ediţiei.

Vom reveni desigur cu amănunte în numerele viitoare din Glasul Hunedoarei, indiferent dacă devenii s-au calificat, aşa cum sperăm, în finala mare a competiţiei, unde vor da piept cu Informatica Timişoara, sau îşi vor disputa medaliile de bronz ale campionatului în compania celor de la United Galaţi.

Arbitrii au avut din nou un rol decisiv

În cel de-al doilea meci al semifinalei, disputat miercuri seară, City’us a reuşit să egaleze scorul la general şi să trimită întâlnirea în joc decisiv, după ce a învins cu 6 – 3 pe Autobergamo.

„Au fost două chestiuni diferite care au dus la deznodământul acestei partide. Mai întâi a fost acea decizie impardonabilă a arbitrilor, care au greşit la o fază clasică, considerând că noi am pasat de două ori la portar când a fost clar că târgmureşenii au trimis mingea la Molina, fază din care a ieşit tot circul cu lovitura liberă, gol şi cartonaş roşu (n. red.: la golul lui Ribeiro din minutul 31). Al doilea lucru este comportamentul intolerabil al lui Matei. Nu este prima oară când are asemenea ieşiri, iar pentru gestul lui şi cartonaşul roşu primit într-un asemenea mod şi în asemenea moment se va lăsa cu siguranţă cu o amendă. Asta ca să nu mai spun că a jucat şi foarte slab. S-au legat mai multe lucruri şi miercuri toate au fost împotriva noastră. A mai fost un moment decisiv, la 2 – 1, când puteam egala, dar Manya în loc să îi paseze lui Obadă, singur cu poarta goală, a preferat să tragă el şi a trimis pe lângă.

Nu mă încălzeşte cu absolut nimic că după prestaţia lor din acest meci arbitrii Gabriel Gherman şi Marian Ivănescu au fost suspendaţi de către Federaţie, retraşi de urgenţă şi schimbaţi de la jocul de joi, pe care tot ei trebuiau să îl arbitreze, cu brigada Georgian Ionescu – Daniel Decă. Şi nu ştiu cum se face că în momentele decisive se greşeşte tot numai împotriva noastră! Aşa a fost şi la Timişoara, în meciul decisiv pentru primul loc din sezonul regulat, când la 0 – 0 pe final nu ni s-a acordat un penalty la un henţ cât se poate de clar, aşa a fost şi acum la Târgu Mureş. Ieri (n. red.: miercuri), în acest meci, s-a jucat totul. Asta a fost şi tactica celor de la City’us, să ne obosească şi să impingă semifinala în meciul trei. Ştiau foarte bine că avem lot subţire, cu 6 – 7 oameni e greu să rezişti fizic la două meciuri în două zile”, a declarat Dorin Popa, finanţatorul lui Autobergamo Deva, înaintea confruntării decisive de joi seara de la Târgu Mureş.

City’us: Carlao – Aguiar, Ferreira, Ribeiro, Duque, Stoica, Covaci, Gherman, Szocs, Răducu, Ruxandari
Autobergamo: Molina – Ignat, Matei, Pânzaru, Moţ, Obadă, Tacot, Manya

Marcatori: 1 – 0 Ribeiro (1), 2 – 0 Stoica (3), 2 – 1 Tacot (18), 3 – 1 Szocs (26), 4 – 1 Ribeiro (31), 4 – 2 Pânzaru (33), 5 – 2 Carlao (35), 6 – 2 Carlao (35), 6 – 3 Obadă (36)

Tags