glasul-hd.ro Web analytics


Eveniment

Aţi văzut-o?

La data de 28.10.2020, în jurul orei  22:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie din comuna Șoimuş cu privire la faptul că, la data  28.10.2020, în jurul orei 14:00, minora CHITUȚĂ IOANA ADELINA, de 14 ani, din satul Bejan, comuna Șoimuș, (aflată în plasament) a plecat de la domiciliu către un liceu din Deva, unde a participat la orele de antrenament sportiv, iar la ora 18.00 aceasta trebuia să revină la domiciliu, însă nu a mai ajuns.

În urma investigațiilor, poliţiştii au stabilit faptul că minora a părăsit antrenamentul în jurul orei 17.00, înainte de finalizarea cursului, motivând că trebuie să viziteze o rudă (deplasându-se într-o direcție necunoscută).

În cursul anului 2020, minora a mai plecat de la domiciliu, fiind găsită de poliţişti de fiecare dată, la diferite adrese.

Minora are aproximativ 1,65 metri, constituție atletică, aproximativ 50 de kg., păr vopsit roșcat de lungime medie, ochi căprui, are ca semn distinctiv o aluniță în frunte, iar la data plecării era îmbrăcată cu o geacă din material de culoare neagră cu glugă și blăniță, pantaloni de culoare neagră şi pantofi sport, de culoare albă.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi specifice în scopul depistării minorei, faţă de care a fost solicitată măsura  urmăririi naţionale.

Back to top button
Close
Close