glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Angajată de la Permise, acuzată de luare de mită

O angajată a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara este anchetată sub acuzaţia de luare de mită.

Conform Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, suspecta a fost prinsă în flagrant „în timp ce primea o sumă de bani cu titlu de mită”, în cadrul unei acţiuni organizate luni de Serviciul Judeţean Anticorupţie Hunedoara cu sprijinul Brigăzii Operaţiuni Speciale Alba Iulia.
„În fapt, în perioada decembrie 2018 – martie 2019, suspecta, în calitate de agent de poliţie în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara, a primit, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, diferite sume de bani pentru a facilita urgentarea înmatriculării autoturismelor. În cursul zilei de ieri, suspecta a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara în baza mandatului de aducere, unde a fost audiată, împreună cu alți martori, iar procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.
Aceasta este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată (13 acte materiale)”, se arată în comunicatul transmis de DGA.