glasul-hd.ro Web analyticsActualitate

Ambulanța care transporta la Timișoara rănitul din accidentul de la Petroșani, lovită de o mașină. O asistentă a fost rănită

Ambulanța din Petroșani care transporta la Timișoara rănitul de la accidentul de pe podul Dărănești a fost și ea implicată într-un accident rutier, în localitatea Recaș, din Timiș.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, sâmbătă seara o șoferiță de 30 de ani a pătruns cu mașina în drumul principal fără să se asigure și fără să acorde prioritate Ambulanței, lovind autospeciala în plin. “În urma accidentului, asistenta de pe echipaj a suferit un traumatism cranian, fiind transportată la UPU a Spitalului Județean Timișoara. Tot acolo, cu altă ambulanță a ajuns și pacientul de la Petroșani, care era intubat și ventilat mecanic. Medicul de pe echipaj și ambulanțierul nu prezentau leziuni evidente, dar au fost duși și ei la spital pentru a se exclude orice traumatism. Din datele avute până acum, medicul și ambulanțierul sunt bine, asistenta fiind la investigații”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu.

Back to top button