glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de weekend

Vineri

La spectacol (în aer liber)
Ora 17.00
Deva – Piaţa Cetăţii
Festivalul Toamnei „Bob de strugure”- spectacol folcloric susţinut de Nicoleta Voica, Nicu Novac, Nicoleta Novac, Ciprian Roman, Bogdan Firu, Alisa Toma, Denisa Mureşan, Norica Haţegan, Răzvan Mihulesc.

La film
Ora 17:30
Cinema „Flacăra” Hunedoara
Proiecția filmului „Pup-o, Mă!” și spectacol de gală în prezența actorilor principali care joacă în această savuroasă comedie: Bebe Cotimanis, Cătălina Grama (Jojo), Văru Săndel, Cosmin Selesi, Alin Panc. Filmul poate fi vizionat şi de la ora 20.00, când spectacolul de gală în prezenţa actorilor va fi, de asemenea, reluat.

La TV
Ora 21.10
TVR 1- film: „Ultimul Împărat” – povestea adevărată a lui Aisin-Gioro Pu Yi, cel din urmă împărat din dinastia Chineză Ching. Încoronat la vârsta de 3 ani, adorat de 500 de milioane de oameni, forțat în final să abdice, Pu Yi sfârșește în obscuritate, un simplu cetățean al Republicii Populare. Un film de o splendoare vizuală unică, o fascinantă călătorie într-o altă lume, La vremea sa, „Ultimul împărat” a câștigat nouă premii Oscar, învingând la toate categoriile la care a fost nominalizat.

Sâmbătă

La plimbare
Ora 12.00 – Cetatea Devei (platforma de artilerie Vest)
,,Asalt de toamnă” – demonstraţie de airsoft
Puteţi asista la o prezentare a tacticilor de luptă folosite în airsoft, a echipamentului dar și a replicilor după arme și dispozitive militare reale. Cei care iubesc acest sport vor putea să tragă la țintă în mediu controlat și în deplină siguranță. Participarea la eveniment este gratuită.

La spectacol (în aer liber)
Ora 16.00 – Piaţa Cetăţii
Festivalul Toamnei „Bob de strugure” – spectacol susţinut de Florica Zaha, Adina Hada, Mircea N. Cârtişorean, Adela Jurchescu, Ionuţ Jula, Ilie David, Raul Sîrb, Ansamblul „Junii Gugulani” şi formaţia „Quas”.

La film
Ora 17.00 – Cinema „Flacăra” – Hunedoara
„A Star Is Born” (S-a născut o stea) – filmul aduce împreună pe marile ecrane doi dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului: actorul Bradley Cooper şi superstarul Lady Gaga, aflată la primul ei rol principal major. Filmul urmăreşte o poveste de dragoste fără final fericit asezonată din plin cu muzică excelentă.

La TV
Ora 20.30 – Prima TV
„Asterix şi Obelix contra lui Cezar” – comedie
Cu aproximativ 50 de ani Î.C. Galia era ocupată în totalitate de legiunile romane ale lui Cesar. Cu ajutorul unei poțiuni magice pregătită de druidul Panoramix care-i face pe locuitori invincibili, un sătuc din regiunea Armonique încă mai reușește să reziste invadatorului. Printre ei se află și Asterix și Obelix (interpretat de Gerard Depardieu).

Duminică

La plimbare
Ora 7:00- 13:00
Centrul Cultural „Drăgan Muntean” – Deva
„Târgul colecționarilor”, ediția a 58-a. Vizitatorii pot vedea colecţii impresionante de timbre, monede, hărţi, insigne, obiecte de artă şi multe altele

La spectacol
Piaţa Cetăţii din Deva
Ora 16.00 – Festivalul Toamnei – spectacol susţinut de Vasile Conea, Cornelia Lupulescu, Oana Stanca, Raluca Stanca, Marinela Baba, Mariana Suciu, Mihai Petreuş, Ovidiu Olari, Viorica Brînduşan, Alin Ienciu, Teodora Petruţa şi grupul „Teo Band” (din Timişoara).

Ora 18:00
Centru Cultural „Drăgan Muntean” Deva
Festivalul Național de Muzică Pop „Stelele Cetății”- Gala Laureaților
Intrarea la eveniment este liberă.

La film
Ora 20:00
„Operațiunea Hunter Killer”
Acțiune, Thriller
Cu: Gary Oldman, Gerard Butler, Caroline Godall
Un căpitan de submarin american face echipă cu pușcașii marini pentru a-l salva pe președintele Rusiei, răpit de un general răzvrătit.

La TV
Ora 18.15 – Digi Sport 1
Fotbal – „El Clasico” – Barcelona – Real Madrid

TV: Ora 22:35 „Băieți răi 2” Film Cafe
Băieții răi s-au întors și sunt mai răi ca niciodată. Martin Lawrence și Will Smith se reîntâlnesc cu producătorul Jerry Bruckheimer și regizorul Michael Bay pentru alt film de acțiune cu aventuri exuberante și de mare intensitate.
SUA, 2003- acțiune, comedie
Cu Will Smith, Martin Lawrence

Vezi și

Close