glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de weekend

Deschiderea stagiunii Teatrului de Artă Deva, primul festival de muzică electronică din Valea Jiului, două expoziții naționale de frumusețe canină, o competiție de skateboard, trotinetă și bicicletă sunt doar câteva evenimente care au loc în acest final de săptămână în județ

Vineri

La atelier pentru copii

Ora 10.00. Shopping City Deva.

“Învățăm să construim mașini motorizate”. Timp de trei zile, de vineri până duminică, cei mici sunt invitați să își exploreze creativitatea și să descopere lumea științei cu mecanisme și creații motorizate din piese de construcție LEGO Technic.

La teatru

Ora 19.00. Teatrul de Artă Deva

„Și cu violoncelul ce facem?”. Stagiunea 2019-2020 a Teatrului de Artă Deva se deschide în data de 6 septembrie cu o nouă premieră – „Și cu violoncelul ce facem?”, de Matei Vișniec, în regia lui Daniel Bucur.

La cinema

Ora 20.00. Cinema Patria Deva.

“IT Chapter Two” (2D). Răul revine la suprafață în Derry sub îndrumarea regizorului Andy Muschietti care aduce laolaltă din nou membrii Clubului de tocilari – adulți și adolescenți – în locul unde totul a început.

Sâmbătă

La expoziție canină

Ora 07.30. Stadionul CFR Simeria

“Hunedoara Dog Show”. Asociația Chinologică a Câinilor de Rasă a Județului Hunedoara organizează în zilele de 7 și 8 septembrie “Hunedoara Dog Show”, eveniment la care vor avea loc două expoziții naționale de frumusețe canină.

La competiție

Ora 10.00. Skate Park Deva

„Ride On 2019”. Interact Club Deva organizează a șaptea ediție a „Ride On Fest”. Participanții pot concura la una dintre cele trei probe ale concursului: skateboard, trotinetă sau bicicletă. Câștigătorii celor trei probe vor primi diverse premii de la organizatori.

La festival

Ora 17.00. Zona de Agrement Brădet

“Origini Festival”. Două zile magice, înapoi în natură, înapoi la origini, unde decorul se unește cu frumusețile pădurii, sunetul cu aerul de munte și activitățile cu cei mai frumoși oameni. Pe scena festivalului vor urca mai mulți artiști: DJ Radu Mirică, DJ Anaid, DJ Breky, DJ Anton Pann, DJ Daescu, DJ Dan Maximus și DJ Alex Phillis.

Duminică

La muzeu

Ora 10.00. Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva.

Muzeul din  Deva propune publicului  o nouă piesă din patrimoniul său istoric, în cadrul proiectului „Exponatul lunii” – un obrăzar de coif, din bronz, din perioada romană, descoperit în Forul de la Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa.

La cinema

Ora 19.10. Cinema City Deva.

„A fost odată la…Hollywood” (“Once upon a time…in Hollywood” – 2D). În anul 1969, o nouă lume se întrevede pe platourile de filmare de la Hollywood, iar noua realitate îi cam prinde pe picior greșit pe vedeta TV Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt)

La TV

Ora 23.00. Antena 1.

“Ispita” (“The loft”). Cinci bărbați însurați închiriază împreună un loft în centrul orașului, pe care îl transformă într-un loc al plăcerilor interzise și al fanteziilor dincolo de orice limită. Dar fanteziile se transformă în coșmar când descoperă cadavrul unei femei în apartament, și își dau seama că unul dintre ei e sigur implicat în acea crimă.

Tags