glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de weekend

Pe agenda culturală de timp liber din acest weekend sunt trecute mai multe evenimente de toate genurile și pentru toate gusturile: demonstrații de lupte, expoziție de grafică și pictură, un „experiment de blues și alcool”, o paradă a portului popular și un spectacol folcloric.

De asemenea, în acest final de săptămână, mai puteți lua parte la „Venus de Magna Curia Reloaded” – un spectacol nonconvențional de proiecție cartată, „Let’s Wake-Up and RUN, Deva!”, un atelier de lectură și creativitate și un film în premieră la cinematograful devean.

Vineri

La demonstrații de lupte

Ora 10:30, Cetatea Deva

„Campioni în cetate”

Demonstraţii de lupte libere susţinute de sportivi din cadrul Liceului cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva.

La vernisaj

Ora 15:00, Castelul Corvinilor

„Peisajul rural”

Expoziție personală de grafică și pictură în cadrul căreia va expune Ștefan Bostan.

La concert

Ora 19:00, Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani

„Experiment de blues și alcool” cu Ada Milea și Vali Răcilă

Un concert care combină elementele de „slide guitar” ale lui SirBlues Vali Răcilă cu percuțiile atipice, clopoțeii și sticlele acordate ale Adei Milea pe texte ale poetului Ion Mureșan.

Sâmbătă

La alergat

Ora 06:30, în fața Parcului Cetății

„Let’s Wake-Up and RUN, Deva!”

„Hai să ne trezim și să alergăm! – Let’s Wake-Up and RUN!”. Acesta este invitația lansată de maratoniștii de la „Alerg în Deva” pentru toți devenii, indiferent de vârstă.

La paradă

Ora 17:00, Brad

Festivalul Internaţional de Folclor „Carpatica”

Parada portului popular, urmată de festivitatea de încheiere a celei de-a XX-a ediții a festivalului (Parcul Tineretului).

La spectacol

Ora 23:00, Palatul Magna Curia

„Venus de Magna Curia Reloaded”

Un spectacol nonconvențional de proiecție cartată, bazat pe fapte istorice locale, cu un sound care îmbină nuanța medievală, prin instrumentul autentic caval, și elemente muzicale actuale: techno, tekno, hip-hop, culturi muzicale care domină prezentul.

Duminică

La lectură

Ora 10:00, Parcul Cetății Deva

Atelier de lectură și creativitate

Evenimentul se adresează în special copiilor sub 4 ani și face parte din proiectul național „Dăruim comori” prin care Asociația „Versus” își propune să crească și să cultive generații de cititori în România.

La film

Ora 17:30, Cinema „Patria” Deva

„ Long Shot / N-ai șanse, frate!”

Fred Flarsky, un jurnalist șomer, încearcă să dea de urma bonei de care a fost îndrăgostit în copilărie, și care între timp a devenit una dintre cele mai puternice și inaccesibile femei de pe planetă.

La Tv

Ora 22:30, Pro Cinema

„Reacţie în lanţ”

După ce fratele îi este ucis, James Webster se întoarce acasă din misiune doar pentru a descoperi cine se face vinovat de moartea acestuia.

Tags

Vezi și

Close