glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de weekend

Finalul de săptămână se anunță a fi plin de evenimente. Melomanii vor avea parte de tango „din belșug”, iar cinefilii vor putea urmări trei filme în premieră: „Parking”, „A Dog’s Journey / Câinele, adevăratul meu prieten 2” și „Men in Black: International /Bărbați în Negru Internațional”. Pasionații de karate îi pot urmări pe cei de la Clubul Sportiv Elite Center Hunedoara într-o demonstrație de arte marțiale, iar iubitorii de teatru sunt așteptați la „Colecționarul”. Tot în acest weekend, se anunță un brunch cu arome și lavandă, dar și mai multe activități la Brad cu ocazia Zilei Iei Românești și a Sânzienelor.

Vineri

La teatru
Ora 18:00, Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani
„Colecționarul”
Spectacolul vorbește despre pasiunea unui tânăr timid, asocial, care este cuprins de nevinovata bucurie de a colecționa obiecte.

La film
Ora 19:00, Casa de Cultură Hațeg
„Parking”
Cel de-al patrulea lungmetraj semnat de Tudor Giurgiu, spune povestea lui Adrian, un poet din Sângeorz-Băi care emigrează ilegal în Spania anului 2002.

La tango
Ora 20:30, Castelul Corvinilor
„TanGo’thica Tango Festival”
Prima ediţie a evenimentului se desfășoară în perioada 21-23 iunie și îi are ca principali invitaţi pe dansatorii profesionişti de tango Juan Martin Carrara şi Stefania Colina.

Sâmbătă

La arte marțiale
Ora 11:00, Platforma Artilerie Vest (Cetatea Deva)
Campioni în Cetate
Demonstrațiile de karate vor fi susținute de membrii Clubului Sportiv Elite Center Hunedoara. Karatiștii cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani sunt medaliați cu aur, argint și bronz la competiții naționale de gen.

La film
Ora 17:30, Cinema „Patria” Deva
„A Dog’s Journey / Câinele, adevăratul meu prieten 2”
Unele prietenii durează mai mult de o viaţă. Acesta este și cazul filmului „Câinele, adevăratul meu prieten 2”, continuarea succesului internațional care și-a adjudecat inimile a milioane de spectatori.

La concert
Ora 22:00, Castelul Corvinilor
„Esta Noche de Luna” – Concert de tango argentinian
Pentru prima dată la Hunedoara, orchestra de tango argentinian Trinidad Tango Arfo Orchestra din Kiev (Ucraina) oferă melomanilor două concerte extraordinare, sâmbătă și duminică, de la ora 21.00.

Duminică

La sărbătoare
Ora 12:00, Muzeul de Istorie Locală și Etnografie Brad
„Ziua Iei românești” și „Sânzienele”
Brădenii îmbrăcați cu cele mai frumoase ii sau costume populare pe care le au și purtând în mâini flori de sânziene sunt așteptați să sărbătorească „Ziua Iei românești” și „Sânzienele”.

La Brunch
Ora 17:00, la Cristur
Brunch cu Arome și Lavandă
În cadrul evenimentului, hunedorenii vor putea lua parte la un târg cu produse din lavandă și degustări de vin și brânzeturi aromate. În plus, se anunță muzică live și multe alte surprize într-un decor original, marca LavanDaria.

La film
Ora 20:00, Cinema „Flacăra” Hunedoara
„Men in Black: International /Bărbați în Negru Internațional”
Bărbaţii în negru s-au extins pe tot globul, dar la fel s-au răspândit şi răii din univers. Iar pentru a ne proteja, apreciatul Agent H şi începătoarea ambiţioasă M fac o echipă ce e drept cam ciudată, dar care până la urmă, ar putea să funcţioneze.