glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de weekend

Din dorința de a sprijini alegerile dumneavoastră în ceea ce privește petrecerea timpului liber la sfârșit de săptămână, „Glasul Hunedoarei” vă oferă mai jos titlurile celor mai bune filme din cinematografele din Deva, Hunedoara și de la TV, care rulează în weekend. De asemenea, vă informăm despre evenimentele relaxante semnificative, la care puteți lua parte vineri, sâmbătă și duminică.

 

 

Vineri

Vernisaj

Ora 15:00 – Galeria „Din Deal”, Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva
(Sediul „C” – fostul Liceu „Traian”)
Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva vernisează prima expoziție din anul școlar 2018-2019.
Elevii claselor de Artă Plastică și cei de la Arhitectură își expun în Galeria „Din Deal” portofoliile de vacanță. Schițe, desene, studii, experimente și încercări pe care aceștia le-au realizat pe parcursul vacanței de vară.

La film

Ora 20:00

Cinema „Flacăra” – Hunedoara

„Bohemian Rapsody” (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă. Filmul urmărește ascensiunea trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală necruţătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock.

 

Cinema City- Deva

 Ora 20:00

Johnny English Strikes Again

„Johnny English” lovește din nou e al treilea film din seria de comedii al căror erou este Johnny English, mereu agent secret din întâmplare.
Rowan Atkinson se întoarce pe marile ecrane cu o nouă super-aventură. Când un atac cibernetic duce la dezvăluirea identității tuturor agenților secreți britanici, Johnny English este ultima speranță a serviciului secret. Rechemat la datorie, English se aruncă direct în acțiune, având misiunea de a-l găsi pe hacker. Dar, pentru că deja nu are prea multe abilități,…

 

 

La TV

Ora 23:00 – PROTV Film- „Numărătoare inversă” (2013-SUA-Thriller)

Cu Paula Walker, Genesis Rodriguez

În New Orleans, chiar înainte ca uraganul Katrina să lovească, o femeie însărcinată naște prematur. Femeia moare, iar copilul este în stare critică și este pus într-un incubator. Când uraganul lovește, pana de curent nu ocolește spitalul, iar pacienții și personalul sunt forțați să plece. Tatăl copilului rămâne, știind că bebelușul nu ar supraviețui unei mutări. Problema este că generatorul care alimentează incubatorul trebuie repornit o dată la câteva minute, iar bărbatul trebuie să reziste până când cineva se va întoarce să-i ajute.

 

 

Sâmbătă

 

Fotbal

Ora 19:30

Premier League

Eurosport 1

Arsenal-Liverpool

 

La film

Ora 20:00

Cinema „Flacăra” Hunedoara

„Venom” (3D), Ro sub, acțiune, horror, SF, thriller

Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

 

 

 

La TV

Ora 19:40 la Film Café

„Consilier în amor”

2005-SUA- comedie, romantic, dragoste

Cu Will Smith, Eva Mendes

În timp ce îl îndruma pe Albert (Kevin James), un contabil timid , înnebunit după o celebritate fermecătoare, Allegra Cole (Amber Valletta), Hitch îsi întâlnește perechea în persoana superbei, inteligentei Sara Melas (Eva Mendes), o jurnalistă de mondenități, care urmărește fiecare mișcare a Allegrei.
Hitch, cel mai convins burlac, se trezește brusc că este nebunește îndragostit de Sara, al cărei cel mai senzațional reportaj ar putea fi chiar demascarea celui mai faimos doctor de întâlniri al Manhattan-ului.

 

 

 

 

Duminică

Petrecere

Ora 16:00

Deva – Aqualand

„O zi altfel, cu monstru mic și monstru mare, vrăji și vrăjitoare, muzică și voie bună! O bălăceală înspăimântător de distractivă” – petrecere tematică

Ora 12:40

Cinema City Deva

„Ploey – You Never Fly Alone”

Creatorii animației „Legends of Valhalla – THOR” ne invită într-o aventură animată perfectă pentru întreaga familie!

„Ploey – inimă de viteaz” e povestea unui pui de fluierar care nu reușește să învețe să zboare, așa că e abandonat de familia lui când vine timpul migrației de iarnă. Cu ajutorul prietenilor săi, Ploey își va pune la bătaie toate abilitățile pentru a trece peste frigul arctic, dar și pentru a scăpa cu viață din calea unor inamici periculoși.

 

 

La TV

Ora 22:00 la ProTV HD

„Un cuplu mortal” (Killers)

Gen Film: acțiune, comedie thriller

Cu Ashton Kutcher, Katerin Heigl

După ce a fost lăsătă cu ochii în soare de fostul iubit, Jen (Katherine Heigl) crede în dragoste la fel de mult cât crede și în Moș Crăciun. Și pentru ca situația să devină și mai greu de suportat, Jen este forțată să … plece în vacanța cu părinții. În luxoasa Riviera franceză îl întâlnește pe Spencer Aimes (Ashton Kutcher), un tip pe cât de arătos pe atât de amuzant, care în acel moment părea să fie rezolvarea tuturor problemelor ei.

Vezi și

Close