glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de weekend

Este un sfârșit de săptămână plin de evenimente. Galeria EM Art vă propune să vizitați expoziția „Mesaj D`Amour”, un frumos mărțișor oferit tuturor iubitorilor de pictură, cinema-ul devean vă așteaptă la concertul susținut de F. Charm, iar Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă întâmpină cu spectacolul „Te iubesc, dar nu pe tine”, o comedie senzațională. În plus, din agenda de weekend nu trebuie să lipsească o plimbare la târgurile cu mărțișoare care anunță că primăvara este tot mai aproape.

Vineri
La acțiune caritabilă
Ora 10:00 – Piața Victoriei – Deva
„Un mărțișor binevoitor”- eveniment dedicat colectării de fonduri prin donații în schimbul mărțișoarelor confecționate și recondiționate de voluntarii Crucii Roșii Deva.

La vernisaj
Ora 17.00 – EM Art Gallery – Deva
„Message D`Amour” – Expoziția de Pictură dedicată Mărțișorului și Zilei Femeii

La TV
Ora 21:00 – TNT
„Naufragiatul”
Filmul subliniază ideea că nu contează câte obstacole se ivesc în drumul nostru pentru că vom găsi soluții să le facem față.
Regia: Robert Zemeckis
Cu: Tom Hanks
Gen film: aventuri, dramă

Sâmbătă
La film
Ora 17:30 – Cinema City- Deva
„Ce-şi doresc bărbaţii”
Ali Davis este un agent sportiv de succes, care este în mod constant exclusă de către colegii ei bărbați. Atunci când Ali primește o promovare bine meritată, ea se întreabă ce altceva trebuie să facă pentru a reuși într-o lume a bărbaților.
Regia: Adam Shankman
Cu: Taraji P. Henson
Gen film: comedie, fantastic, romantic

La concert
Ora 20:00 – Cinema „Patria” Deva
Concert F.Charm – turneul albumului „Secolul XXI”

La TV
Ora 22:00- TV1000
„Frați vitregi”
Doi bărbați răsfățați și de o deplină imaturitate intră în conflict când devin frați vitregi: părinții lor se căsătoresc, ceea ce le dă celor doi lumea peste cap, aruncându-i într-o amuzantă bătălie pentru primul loc în atenția părinților.
Regia: Adam McKay
Cu: Will Ferrell, John C. Reilly
Gen film: comedie

Duminică
La târg
Ora 11:00 – Parcul de Afaceri Simeria
„Ateliere de handmade” – mărțișoare, felicitări, colaje de primăvară și un program artistic susținut de Clubul Smart al Copiilor din Simeria.

La spectacol
Ora 19:00 – Centrul Cultural „Drăgan Muntean”- Deva
„Te iubesc, dar nu pe tine”
Este un spectacol ironic, amuzant şi plin de surprize, despre trădare, căutări şi răspunsuri. Pe scurt, un soț infidel este surprins de soția la fel de infidelă. Și de aici încolo, șirul de replici și întâmplări îl fac pe spectator să râdă cu lacrimi.

La film
Ora 20:00 – Cinema „Patria” – Deva
„O prietenie pe viață” (Green Book”)
Povestea reală a unei prietenii improbabile dintre un pianist de culoare şi un italiano-american dur pe care cel dintâi îl angajează ca şofer şi asistent personal. Se întâmplă în America anilor ’60, unde rasismul şi prejudecăţile erau o normalitate.
Regia: Peter Farrelly
Cu: Linda Cardellini, Viggo Mortensen, Mahershala Ali
Gen film: comedie, dramă

Vezi și

Close