glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de week-end

Glasul Hunedoarei  vine cu cele mai bune sugestii pentru acest sfârșit de săptămână. Vă recomandăm următoarele evenimente:

Vineri, 17 ianuarie 2020

La cinema

Ora 20:00 – Cinema „Patria” Deva

 

BAD BOYS FOR LIFE / BĂIEȚI RĂI PE VIAȚĂ

Marcus Burnett (Martin Lawrence ) este acum inspector de poliție în timp ce Mike Lowery (Will Smith) trece prin criza vârstei mijlocii. Cei doi detectivi fac din nou echipă când un mercenar albanez, căruia i-au ucis fratele, le promite un bonus important.

Cu: Will Smith , Martin Lawrence , Vanessa Hudgens

Gen film:  comedie, crimă,  acțiune

 

La TV

 

Ora 22:30 – Pro Tv

 

În timp”

„In time” este o parabolă ecranizată a sistemului corupt în care trăim, a stratificării sociale și a limitelor impuse de acestea, însă ne face să întelegem că acesta este demersul firesc al unei societăți, nu neaparat sănătoase, dar funcționale, care în condiții diferite răstoarnă echilibrul și valoarea lucrurilor.

 

Cu: Amanda Seyfried, Justin Timberlake

Gen film: științifico-fantastic, crima, thriller

 

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020

 

Zbor ancorat cu balonul cu aer cald

 

Sâmbătă si Duminică

Orele 13:00 – 15:30,-  Stadionul Constructorul din Hunedoara

 

Sunteți așteptați cu mic cu mare, la balon la Ancorare.

Vino și tu să vezi care e senzația de a pluti într-un balon ancorat. Dacă vrei să trăiești o experiență de neuitat…Balloontastic te așteaptă la Balon.

 

La cinema

 

Ora 11:00 – Cinema „Patria” Deva

 

DOLITTLE”

După ce și-a pierdut soția în urmă cu șapte ani, excentricul dr. John Dolittle (Downey), un veterinar extrem de îndrăgit din Anglia victoriană, se izolează în spatele porților conacului său, singura companie fiindu-i o menajerie de animale exotice. Dar, când tânăra regină Victoria (Jessie Buckley) se îmbolnăvește grav, Dolittle pornește cu mari ezitări într-o călătorie plină de aventuri către o insulă mitică pentru a căuta leacul care o va vindeca pe regină, regăsindu-și pe drum curajul, și trezindu-și la viață istețimea legendară, pe măsură ce va fi nevoit să-și croiască drum printre creaturi nemaivăzute ochiului uman.

 

Cu: Tom Holland, Robert Downey Jr., Emma Thompson, Rami Malek, Michael Sheen

Gen film: aventuri, fantastic, comedie

 

 

La teatru

 

Ora 18:00 – Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani

 

„A DOUĂSPREZECEA NOAPTE”

 

Tânărul regizor Radu Tudosie aduce în fața publicului iubitor de teatru din Valea Jiului una din piesele de referință ale dramaturgiei mondiale, ”A douăsprezecea noapte”, după piesa omonimă a genialului dramaturg William Shakespeare, într-o viziune regizorală care are la bază nu doar traducerea textului original realizată de Violeta Popa și George Volceanov, dar și o traducere personală, făcută după o carte veche de 104 ani. Mai mult, după cum recunoaște Radu Tudosie, acest spectacol se dorește a fi și un tribut artistic adus remarcabilului slujitor al Thaliei – Florin Plaur, trecut de curând în eternitate.

Deoarece premiera va avea loc cu ”casa închisă” iar, dat fiind interesul deosebit al publicului, spectacolul va fi prezentat pe scena teatrului de la Petroșani și joi, 23 ianuarie 2020 de la ora 18,00 când, dacă vă grăbiți să vă achiziționați un bilet, vă puteți bucura de a avea un loc în sală la această reprezentație.

 

La TV

 

Ora 20:00 – Antena 1

 

„ 101 Dalmațieni”

 

Îngrozitoarea Cruella de Vil e hotărâtă să revoluționeze industria vestimentară realizând haine din blana unor bieți pui de dalmațieni. După ce dispar cei 15 cățeluși ai dalmațienilor Pongo și Perdita, aceștia pornesc în importanta misiune de a-și salva micuții înainte ca malefica Cruella să le facă vreun rău.

 

Cu: Rod Taylor, Betty Lou Gerson

Gen film: animație, comedie, familie

 

 

Duminică

 

La teatru

 

Ora 11:00 – Teatrul de Artă Deva

 

„ Lupul și oița”

 

„O oiță dolofană și simpatică,pe nume Doli,dorește să se mute într-o poieniță în pădure…..Un lup,cam într-o ureche,pe nume Lupu-Pupu ,flămând nevoie-mare,poftește la oița noastră…Dar ea este isteață și curajoasă și nu prea vrea să fie servită la masa de prânz .De aici și șirul de năzdrăvănii pe care le pune la cale pentru a scăpa de pofticiosul îmblănit. Un spectacol la care cei mici,dar și cei mari ,se vor amuza copios.Vă așteptăm să ne distrăm împreună ! „-Eugen Pădureanu

 

 

La TV

 

Ora 22:30 – Antena 1

 

Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI Ethan Hunt este dezactivat și renegat, împreună cu restul agenției, în momentul în care președintele inițiază „protocolul fantomă”. Lăsat fără resurse și fără acoperire, Ethan trebuie să găsească o cale să reabiliteze renumele departamentului și să prevină un alt atac. Dar lucrurile se complică și mai mult, iar Ethan e nevoit să se îmbarce în altă misiune, împreună cu colegii săi renegați, ca și el, ale căror motive, însă, nu-i sunt complet cunoscute.

 

Cu: Tom Cruise, Paula Patton, Simon Pegg

Gen film: acțiune, aventuri, thriller