glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de week-end

Orașul a fost puțin mai liniștit în perioada aceasta de sărbători, drept urmare am luat și noi o mini-pauză. Acum că lucrurile au început să reintre în ritmul normal, am revenit și noi cu forțe proaspete, iar evenimentele își fac din nou apariția. Iată ce vă recomandăm pentru acest sfârșit de săptămână.

 

Vineri, 10  ianuarie 2020

  • La cinema

Like A Boss

Rose Byrne și Tiffany Haddish sunt protagonistele comediei Like a Boss, în care cele două, prietene de-o viață, au împreună o firmă de cosmetice. Una e pragmatică, cealaltă își dorește doar bani și o viață de răsfăț. Când firma începe să piardă bani, însă, cele două caută o soluție pentru a ieși din impas. Abia acum prietenia dintre două firi complet opuse va fi pusă la grele încercări…

Locație:Cinema Patria, Bulevardul 1 Decembrie 1918, ora 17:30, Deva

 

  • La TV

Ora 20:00 – Antena 1

Transformers (2007)

De secole două rase de roboți – Autoboți și Decepticoni – se luptă având drept miza a războiului soarta Universului. Atunci când câmpul de bătaie ajunge să fie Pământul, elementul surpriză care poate decide soarta războiului se află în mâna lui Sam Witwicky (Shia LaBoeuf)

Un tânăr obișnuit, Sam are grijile celor de vârsta lui, adică școală, prieteni, mașini și fete. Fără să știe că el este cel ce poate decide soarta rasei umane, Sam și colega lui pe care ar vrea să o transforme în iubita lui, Mikaela, se trezesc în mijlocul confruntării dintre roboți. Soarta lumii întregi atârnă de un fir de ață și astfel Sam află înțelesul dictonului familiei Witwicky: ‘victoria cere sacrificii’.

Cu: Jon Voight, Megan Fox, Shia LaBeouf, Bernie Mac

Gen film: științifico-fantastic

 

Sâmbătă, 11 ianuarie 2020

  • RobotX Hunedoara Demo

Vă așteptăm cu drag la cea de-a doua ediție a Demo-ului de la Hunedoara! Datorită faptului că se apropie și fazele regionale ale competiției BRD FIRST Tech Challenge, echipele participante își pot testa roboții în condițiile asemănătoare unei competiții!
De asemenea, abia așteptăm să ne revedem cu toți prietenii noștri din comunitatea FIRST!

Locație: Sala de sport a liceului teoretic “Traian Lalescu” , 10:00 Hunedoara

 

  • La cinema

Cats

Tom Hooper (The King’s Speech, Les Misérables, The Danish Girl), regizor câștigător de Oscar®, transformă muzicalul lui Andrew Lloyd Webber, care a bătut orice record de longevitate pe scena internațională, într-un eveniment cinematografic fără precedent.Cats îi are în distribuție pe James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson, și marchează debutul în film pentru Francesca Hayward, prim-balerină la Baletul Regal britanic.CATS aduce o nouă viziune asupra musicalului-cult, ca pentru o nouă generație, cu un decor spectaculos, tehnologie de ultimă oră și stiluri de dans care variază de la baletul clasic la cel contemporan, de la hip-hop la jazz, de la street dance la step.

Locație:Cinema Patria, Bulevardul 1 Decembrie 1918, ora 17:30, Deva

 

  • La TV

Ora 21:30 – Kanal  D

Pistruiatul 3 – Insurecția (1986)

Înainte de 23 august 1944, Pistruiatul participă la acțiuni de pregătire a insurecției, aruncă manifeste deasupra orașului și încurcă acțiunile Siguranței dezvăluindu-le informații false. Prietenul său Andrei moare eroic, iar el continuă să lupte în locul lui Andrei trăgând cu mitraliera.
A treia și ultima serie a filmului “Pistruiatul”, film realizat în 1986 după serialul TV cu același nume din 1973.

Cu: Costel Băloiu, Sergiu Nicolaescu

Gen film: aventuri

 

Duminică, 12 ianuarie 2020,

  • Magia lui Mikey Mouse

Showlandia prezintă spectacolul “Magia lui Mikey Mouse”.În cadrul spectacolului copii se vor întâlni cu personajele lor favorite din desenele animate ( actori deghizați care personifică personajele). Vom cânta, ne vom juca ,vom râde….60 minute de neuitat. Vă așteptăm cu drag! Biletele pot fi achiziționate cu o oră înaintea spectacolului ( în limita disponibilității). Vă așteptăm cu drag!

Locație: Centrul Cultural Drăgan Muntean Deva, ora 16:00,  Piața Victoriei nr. 7, Deva

  • La TV

Ora 20:00 – Pro TV

Batman – Începuturi (2005)

După uciderea părinților săi, Bruce Wayne se antrenează într-o organizație obscură și se întoarce în Gotham City să lupte împotriva răufăcătorilor sub o nouă înfățișare.

Cu:Christian Bale,Michael Caine,Liam Neeson

Gen film: acțiune, aventuri, fantastic

Back to top button