glasul-hd.ro Web analytics


Timp liber

Agenda de week-end

Prima zi a weekend-ului este dedicată copiilor, așa cum este și firesc de Sfântul Nicolae. Ei vor putea asculta poveștile magice ale Elsei și se vor bucura de cadourile primite. Pasionații de porumbei vor avea posibilitatea de a vizita expoziția de porumbei voiajori, aflată la cea de a XVIII a ediție. Micuții se vor putea întâlni cu Moș Nicolae și prietenii săi la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”.

Vineri

  • La târgul de Moș Nicolae

Ora 10:00 – Shoping City Deva

Aici veți putea alege cele mai simpatice daruri pentru cei dragi!

  • La povești

Ora 17:00 – Neverland, loc de joacă Simeria

„Seară De Poveste”

Elsa, o povestitoare desăvârșită, le va citi copiilor peripețiile ei, trezindu-le curiozitatea și ghidându-i prin lumea cărților.

La cinema

  • Ora: 19:20 – Cinema City Deva

„ Într-o relație cu telefonul meu”

Phil are o mare problemă! E dependent de telefonul său. Nu are prieteni, își petrece tot timpul făcând topuri despre cultura pop, iar viața lui amoroasă nu există. Însă statutul său pe Facebook e pe cale să se schimbe, când se vede nevoit să își schimbe telefonul. Noul telefon cumpărat vine cu o aplicație surprinzătoare: Jexi – o asistentă virtuală inteligentă.

Regia: Jon Lucas, Scott Moore

Cu: Rose Byrne, Adam Devine

Gen film: comedie

Sâmbătă

La expoziție

  • Ora 9:00 – Parc Afaceri Simeria, Casa de Cultură

„Expoziția Județeană de Porumbei Voiajori”

Sunteți invitați la expoziție fie că sunteți deja crescători de porumbei, pasionați de sportul columbofil, viitori columbofili, sau pur și simplu vreți doar să vedeți cei mai valoroși porumbei ai sezonului competițional 2019.

La spectacol

  • Ora 17:00 – Centrul Cultural Drăgan Muntean Deva

„Prietenii lui Moș Crăciun”
Moș Crăciun adevarat vine la Deva împreună cu prietenii săi în cel mai super spectacol de Crăciun dedicat celor mici si celor mari.
În pragul Crăciunului, cei mai cunoscuti șoricei se află în asteptarea colindatorilor care o să le umple casa de bucurie. Vor colinda personaje îndrăgite din povesti. Sărbătorile vor fi puse în pericol de un personaj viclean, însă Eroii vor salva situația și de data aceasta.

La cinema

  • Ora 20:00 – cinema Patria Deva

„Îngerii lui Charlie”

Jill, Sabrina si Kelly, trei polițiste foarte atragatoare care se iroseau în activități de rutină. Asta până în momentul în care apare Charles Townsend, un misterios milionar care le scapă de această viață plictisitoare, deoarece își deschide propria agenție de detectivi, așa că le angajează pe aceste trei superbe femei pentru a fi detectivii lui, iar pe John Bosley ca asistent personal.

Regia: Ivan Goff

Cu: Kate Jackson, Farrah Fawcett, Jaclyn Smith

Gen film: acțiune, aventuri, comedie

Duminică

  • La concert de colinde

Ora 18:00 – Teatrul de Artă Deva

Concert Caritabil de Crăciun

Cete de colindători, mici și mari, în prag de sărbători, vin să colinde îmbărcați în straie populare, să alunge frigul și răul din lume, cu căldura sufletelor lor.

La cinema

  • Ora 20:00- cinema Patria Deva

„ Jumanji: The Next Level”

Eroii filmului trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume.

Regia: Jake Kasdan

Cu: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart

Gen film: acțiune, aventuri, comedie

Back to top button
Close
Close