glasul-hd.ro Web analytics


Eveniment

Accidente rutiere soldate cu victime omenești

În data de 02.10.2020, ora 21:53, Poliția Orașului Hațeg au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe D.N. 66, a avut loc un accident de circulație soldat cu victime omenești.

Poliţiştii rutieri în urma cercetărilor preliminare au constatat că,  o tânără de 19 ani, din localitatea Baru, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN66, din direcția Hațeg-Petroșani în afara localității Rușor la Km. 166 + 810 m, a intrat în coliziune cu un animal sălbatic (căprioară) care se deplasa pe partea carosabilă.

De asemenea, un bărbat de 42 ani din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, care conducea un autoturism, în aceeași direcție de mers, a intrat în coliziune cu același animal sălbatic (căprioară) care se afla pe D.N.66, după care a părăsit partea carosabilă în partea stângă a direcției de mers.

În urma impactului, dintre cele două autoturisme, ambii conducători auto au suferit leziuni corporale, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă,  faptă prevăzută de art. 196 alin.2, 3 și 4 din Codul Penal.

 

În data de 04.10.2020, ora 20:09 Poliţia Municipiului Brad, a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în localitatea Vălișoara a avut loc un accident de circulație soldat cu o victimă.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că, o femeie în vârstă de 63 de ani din municipiul Oradea, judeţul Bihor, în timp ce conducea  un autoturism pe  DN76 în localitatea Vălișoara, pe sensul de mers Deva – Brad, la km. 19+900 m., într-o curbă la dreapta, semnalizată cu indicatorul „curbă deosebit de periculoasă” nu a adaptat viteza la condițiile de drum, părăsind carosabilul și izbindu-se de un parapet, după care autoturismul a căzut în șanțul pentru colectarea apelor pluviale.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ocupantei locului din partea dreapta spate a autoturismului, o pasageră în vârstă de 63 de ani din municipiul Oradea, aceasta fiind transportată spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto  a  fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la spital unde i s-a recoltat o probă de sânge,  în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

 

Back to top button
Close
Close