glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Accidente rutiere pe raza județului Hunedoara

În data de 25.08.2020, ora 14:26, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată  prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, pe DN 7 sensul de mers Orăștie – Deva, la intrarea în localitatea Spini, a avut loc un eveniment rutier.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Orăștie, care au stabilit că, un bărbat în vârstă de 81 ani de ani din comuna Turdaş, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 7 direcția de deplasare Orăștie – Deva, la intrarea în satul Spini, pe fondul neatenției a pătruns pe contrasens, ulterior în decor unde a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

În autoturism se mai afla în calitate de pasager o femeie în vârstă de 83 de ani, din comuna Turdaș. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijii medicale. Conducătorului auto i s-a recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru infracțiunea de  vătămare corporală din culpă.

  •   În data de 25.08.2020, ora 15:19,  Poliţia Oraşului Simeria, a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN 7 Km.380+818 m, s-a produs un eveniment rutier cu mai multe victime.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat faptul că, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Orastie, în timp ce conducea o autoutilitară, tractand o remorcă, nu a adaptat viteza la conditiile de drum (ploaie torenţială), a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, remorca a patruns pe sensul opus de mers, obligănd conducătorul unui autoturism, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Simeria, să efectueze manevre de evitare a coliziunii frontale, manevre care au dus la rasturnarea autoturismului  în afara părţii carosabile.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului şi a unei femei în vârstă de 42 de ani, din Simeria, în calitate de pasageră, ocupantă a locului dreapta faţă. Aceştia au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru infracțiunea de  vătămare corporală din culpă.

  •           În data de 25.08.2020, ora 14:51, Poliția Orașului Hațeg,  a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că, pe DN 68, KM 50+855 m, s-a produs un accident de circulație rutieră soldat cu victime omenești.

Poliţiştii rutieri sosiţi la faţa locului au constatat că, o femeie în vârstă de 53 de ani, din localitatea Rusca Montană, judeţul Caraș-Severin, a condus un autoturism pe D.N. 68, pe sensul de mers Caransebeș-Hațeg, iar la km. 50+855 m, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în condițiile unui carosabil umed, a derapat, după care s-a răsturnat în șanțul din partea stângă a sensului de mers.

Şoferiţa se afla singură în autoturism, în momentul impactului, rezultând rănirea ușoară a acesteia fiind transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ iar la spital i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

          În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru infracțiunea de  vătămare corporală din culpă.

Back to top button