glasul-hd.ro Web analytics


Comunitate

50 de ani de învățământ superior hunedorean

Miercuri, la Facultatea de Inginerie din Hunedoara (FIH) a avut loc un eveniment dedicat semicentenarului unității de învățământ superior. Au participat, din partea Universității Politehnica Timișoara, rectorul Florin Drăgan și prorectorul Alina Dumitrel. În cadrul evenimentului a fost dezvelită o placă aniversară „50 FIH”. De asemenea, a fost inaugurată galeria foștilor decani ai Facultății de Inginerie Hunedoara, în holul principal al corpului C al facultății.

„Ziua de 25 noiembrie 2020 a oferit oportunitatea de a celebra aniversarea a 50 de ani de existență a Facultății de Inginerie Hunedoara, precum și a Centenarului Universității Politehnica Timișoara. Cu această ocazie, au avut loc o parte din evenimentele planificate pentru sărbătorirea acestui moment istoric. Astfel, în prezența domnului primar Dan Bobouțanu, a domnului rector Florin Drăgan, a doamnei prorector Gabriela-Alina Dumitrel și a inspectorului școlar general al ISJ Hunedoara Ilie Pârvan, s-a dezvelit placa aniversară și s-a inaugurat Galeria foștilor decani ai FIH. Evenimentele au fost desfășurate cu participarea unui număr restrâns de persoane și cu respectarea normelor de distanțare socială”, a declarat dr. ing. Gelu-Ovidiu Tirian, decanul Facultății de Inginerie din Hunedoara.

„Suntem mândri că avem o facultate de prestigiu în Hunedoara. Vom încuraja recrutarea de resurse umane provenite de la această facultate, în cadrul Primăriei municipiului Hunedoara. Calitatea învățământului este dovedită prin nenumărații absolvenți ai acestei facultăți care lucrează în importante companii din țară și din lume”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Back to top button
Close
Close