glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

Traian Berbeceanu, amenințat cu moartea

Comisarul-șef Traian Berbeceanu a fost amenințat cu moartea pe Facebook. Un anume Aurel Stanciu, cel mai probabil un cont fals, i-a trimis fostului șef al BCCO Alba un mesaj extrem de dur, în care îi amenință întreaga familie, spunând că „încă mai sunt șmecheri care așteaptă prescrierea să poată veni în țară.

deschidere foto micMesajul a fost transmis pe pagina de susținere a comisarului-șef, respectiv „Respect, Traian Berbeceanu!”, care nu este administrată de fostul șef al BCCO Alba, și este însoțită de o fotografie în care apare o persoană cu un cuțit înfipt în cap. Iată cum sună amenințarea individului: „Traian Berbeceanu, jeg ordinar, Catanni de Hunedoara, te voi ucide cu sânge rece, îți voi străpunge inima cu pumnalul, te voi călca în picioare, javră retardată, nu vei scăpa de mine decât în mormânt! Îți voi ucide soția Gabriela, copilul, inclusiv câinele Uzzi. Mă p.. pe morții mă-tii căc.. cu ochi! Încă mai sunt șmecheri care așteaptă prescrierea să poată veni în țară!”, este mesajul trimis de contul „Aurel Stanciu”.

deschidere foto micContactat de „Glasul Hunedoarei”, Traian Berbeceanu spune că nu s-a decis dacă va face plângere penală. „Am mai primit astfel de amenințări, probabil este vorba de vreun descreierat. În mod evident folosește un cont fals. Nu m-am hotărât dacă voi face sau nu plângere, însă sunt sigur că, la un moment dat, îi voi afla identitatea reală…”, spune comisarul-șef Traian Berbeceanu, fostul șef al BCCO Alba.

„Aurel Stanciu” a mai amenințat ofițeri ai BCCO Alba

În urmă cu aproximativ un an, un alt ofițer BCCO Alba, Cristian Link, era amenințat de pe același cont de facebook. Amenințările au fost postate ca și comentarii la postări pe contul de socializare al lui Raul Rus, mai cunoscut sub numele de „Pricu”, însă acesta s-a delimitat de mesajele respectivului, a scris alba24.ro. Motivul invocat pare a fi arestarea unui dealer de droguri de la care s-ar fi aprovizionat autorul amenințărilor. „Cristian Link e șeful de la Antidrog Alba, el mi-a arestat amicul de la care mă aprovizionam și l-a ținut 4 luni la arest, pentru asta vreau să-i dau cuțitul pe la spate… îl urmăresc de câteva luni, știu unde stă și că circulă cu un citroen cu nr de Hunedoara…”, a scris „Stanciu Aurel” pe facebook. Și atunci, individul l-a amintit pe Berbeceanu. „Am vrut să-l omor și pe Berbeceanu acum câțiva ani, se plimba cu fiul său prin fostul Real din Deva. Am ezitat în ultimul moment, eram cu pumnalul în mânecă… acuma îmi pare rău deoarece mulți prieteni au ajuns la buli din cauza lui…”.

3 Comments

Back to top button
Close
Close