glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Reprogramări pentru proba de „traseu”

Situația gravă de la Serviciul de Permise și Înmatriculări din județ încă persistă. Candidații care vor să dea proba practică pentru obținerea permisului sunt programați peste două luni, de la momentul în care trec „sala”. Totul din cauza faptului că Serviciul de Permise și Înmatriculări Hunedoara are un deficit de examinatori. Așa se face că pentru a recupera din întârzieri se fac suplimentări de locuri, dar și comisii speciale pentru examinare.

În prezent, pentru tot județul și pentru toate categoriile de permis, există doar cinci polițiști cu atestat de examinator, care sunt obligați să asigure toate cele trei centre de examen: Deva, Petroșani și Hunedoara. Pentru a veni în sprijinul viitorilor șoferi, angajații serviciului lucrează și sâmbăta, dar a și fost suplimentat numărul examinărilor la proba de traseu de vineri. „Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara anunță că pentru recuperarea întârzierilor și soluționarea numărului mare de solicitări se suplimentează numărul examinărilor la proba de traseu după cum urmează: vineri, 09 februarie 2018 se suplimentează numărul examinărilor la proba de traseu cu 20 de locuri, categoria B; sâmbătă, 10 februarie 2018, se va organiza o comisie de examinare pentru proba de traseu pentru obținerea permisului auto, toate categoriile”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara.

Candidații care doresc să se reprogrameze sunt rugați să se prezinte cu dosarul la sediul serviciului începând de marți, 06 februarie 2018, ora 14.00.