glasul-hd.ro Web analytics

ActualitatePolitică

Consiliera unui parlamentar PSD de Hunedoara, despre protestatari: „Am o greață de dau în hepatită. V-aș teleporta pe toți în India”

În timp ce țara fierbe, urmare a ordonanței de urgență de dată de Guvernul PSD al României, de a dezincrimina abuzul în serviciu cu un prejudiciu mai mic de 200.000 de lei, o social-democrată din municipiul Hunedoara, consilieră la cabinetul parlamentar al deputatului Ilie Toma, postează niște comentarii revoltătoare la adresa protestatarilor. „Am o greață de dau în hepatită. V-aș teleporta pe toți în India”. Contactată de „Glasul Hunedoarei” Alisa Bencău susține că mesajul nu a fost adresat tuturor celor care au protestat și că regretă că l-a postat.  16406983_1361272120560787_5673629371146735986_n

„Aseară, într-o țară democrată, în Hunedoara, mi-am pus gluga în cap și am trecut pe lângă cu stomacul strâns. Mulți mă cunoșteau și știu că sunt pesedistă. Pesedistă, adică majoritară. Totuși, am lăsat capul în jos și am trecut cu frică înspre mașină. Cățelul meu era în mașină, am lăsat capul în jos și m-am grăbit să îl iau în brațe, pentru că îi era frică de hăuieli. Mi-a trecut prin cap că, dacă îmi cunoaște cineva mașină, îmi trage o cheie. Strigau toți: „Muriți în chinuri, comuniștilor!” Asta e statul de drept. Asta e democrația. Doamne ferește!”, a scris, aseară, consiliera parlamentarului Ilie Toma, Alisa Bencău, pe facebook.   

 

Urmare a postării, au venit mai multe comentarii. Unul dintre el îi aparține lui Horațiu Bera. „Lângă protestatari, am fi vrut să-i vedem și pe cei care sărbătoreau victoria ciumei roșii, dar nu s-au văzut că nu e aprins iluminatul. Oare cum se simt acum?”, a comentat Horațiu Bera, la postarea consilierei deputatului PSD de Hunedoara, Ilie Toma. Răspunsul lui Alisa Bencău nu a întârziat să apară.

16409570_1360792507275415_955615844_o„Scârbiți de ciumele de voi. Așa ne simțim”, a scris Alisa Bencău, consilier la Cabinetul parlamentar al alesului social-democrat. Acesta a completat imediat: „Am o greață de dau în hepatită. V-aș teleporta pe toți în India”.

Contactată de „Glasul Hunedoarei”, Alisa Bencău a susținut că nu făcea referire la toți protestatarii și că regretă ceea ce a scris, motiv pentru care și-a și șters, pentru moment, contul de facebook.

„Era vorba despre ăștia care au vorbit urât aseară. Au fost o gașcă de băieți, care – atât am reușit să prind, până am intrat într-un magazin –înjurau ca la ușa cortului și urlau. Nu tot grupul, ci doar un grup mic din șirul de oameni care era pe stradă. Nu mă simt foarte bine când înjur, de aceea am șters și postările, dar a fost o situație destul de deplasată ieri. Mi-am șters contul de facebook, pentru că zilele astea toată lumea s-a certat acolo. Lumea se ceartă înjură, am ajuns și eu să intru în niște discuții și certuri pe care nu le voiam și am zis că, o perioadă, e mai bine să stau cu el închis”, a declarat Alisa Bencău.

Întrebată dacă cei care protestau aveau o problemă cu ea personal, aceasta a răspuns:

„Oamenii aceia nu aveau treabă cu mine, se uitau la un balcon și urlau, scandau. Nu m-au înjurat pe mine, personal. Regret ceea ce am scris, că de aceea am și șters și postările și contul de facebook. A fost o reacție de moment, din păcate. Sunt om și eu”, a declarat pentru „Glasul Hunedoarei”, consiliera parlamentului Ilie Toma, Alisa Bencău.

Jignirea protestatarilor făcută pe facebook, de către Alisa Bencău, nu este însă un caz izolat. Pe blogul personal, consiliera PSD a deputatului din același partid Ilie Toma, scria, în 1 februarie, că o „bună parte” dintre cei care protestează sunt „bătăuși”, „huligani”, „drogați”.

„Bătăuși. Huligani. Drogați. Răzvrătiți. Anti-sistem. Fără ocupație. Anarhiști, le-aș spune. Liberaliști, își spun. Nu generalizez și nu spun că toți care hăuie pe străzi de vreo lună sunt la fel. Ăștia sunt cei pe care îi cunosc eu. O bună parte se droghează la greu, deci încalcă constant legea de ani de zile.  Nu suportă poliția și legile. Dar ce contează? Ei vor pușcăriașii în pușcărie. O altă categorie sunt ăia care blestemă orice le iese în cale și nu e asemeni lor. Dar ce contează, ei apără statul de drept. Alții sunt de-a dreptul plictisiți. Nu au o zi lucrată și nici facultatea nu le-a plăcut, dar ce contează, sunt tineri liberi și frumoși. Au ieșit. De ce? Să stea pușcăriașii în închisori.”, a scris pe blogul personal, Alisa Bencău.

blog

Citiți aici întreaga postare de pe blog a lui Alisa Bencău.

https://alisabencau.wordpress.com/2017/02/01/tinerii-liberali-derbedei-pe-banda-rulanta/

Later edit: Alisa Bencău a șters postarea de pe blogul său.

 

 

12 Comments

  1. In orice tara democratica si civilizata, asemenea declaratii ale unei persoane publice ar duce in mod logic si automat la demitere si, eventuale repercursiuni din partea socieatii civile si a organizatiilor ligilor anti defaimatoare. In tara lui Alisa Bencău, un gunoi care culmea, este absolventa a Facultatii de psihologie si sociologie, sta bine mersi la caldura generata de banii nemeritati proveniti din remunerarea functiei pe care cu certitudine, nu o merita… Precum sobolanii rosii din care face parte, dupa mizeriile scrise, coana Alisa Bencău, s-a dat la fund, a sters si contul de pe Facebook cat si blogul de pe Worldpress sperand in tulbureala mintii ei ca GATA, ce a fost facut, s-a desfacut printr-un hocus pocus al unei minti bolnave si orbite de o doctrina putreda si reactionara.

  2. O fi insarcinata cu Dragnea de are atata greata. Se poate teleporta la Jilava impreuna cu ciuma rosie daca nu-i convine.

  3. Doamna Alisa Bencău, PSD-istii nu sunt majoritari in tara asta. Votanti lor sunt 3 milioane si ceva. Majoritari sunt aia care sunt scarbiti de toata clasa politica. Stii matale, genu ala de scarba de v-ar teleporta pe toti in Eritreea. Nu de alta dar India este economic putin peste Romania … putin mai mult… si a-ti avea sanse si acolo sa gasiti de furat.

  4. “Totuși, am lăsat capul în jos și am trecut cu frică înspre mașină.” – la ce altceva te poti astepta de la un vierme cancerigen care nu are coloana vertebrala, altceva decat sa fuga si sa se ascuna? Sau poate ca undeva in adancul ei stie ca strada are dreptate si ca daca o prind o linseaza, asa cum se intampla cu boierii pe vremea lui Tepes.

    Asa, sa le fie frica, sa tremure cacatul in ei, sa nu mai doarma noaptea de spaima ca intra taranii peste ei cu furcile si topoarele. Asa se deratizeaza tara asta de sobolanii infectati cu ciuma rosie.

  5. Cred că totuși teleportarea pentru toţi este cam scumpă, nu mai bine te-ai teleporta tu singura?

Back to top button