glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

L-ați văzut? Un bărbat a dispărut din autogara din Deva. De cinci zile, familia nu mai știe nimic de el

Un bărbat, care a dispărut fără urmă în timp ce aștepta, în autogara Deva, un autocar să plece în Italia, este căutat peste tot de polițiști. Familia nu mai știe nimic de el încă de luni luni dimineața, când a anunțat că a ajuns în Deva și urmează să se urce în autocarul spre Italia. Potrivit familiei, tânărul de 34 de ani avea la el și o sumă de peste o mie de euro

Tatăl său, un pensionar de 76 de ani, este cel care a anunțat disparția lui Florin Bulbulcan, după ce, de luni de la prânz, nu a mai reușit să ia legătura cu el. Polițiștii hunedoreni au stabilit până acum că bărbatul a  ajuns din secund 3 medalionPetroșani în Deva, dar nu s-a mai urcat în autocarul care trebuia să îl transporte în Italia. „În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că reclamantul l-a condus pe fiul său la autogara Petroșani, iar de aici acesta a plecat cu un microbuz spre municipiul Deva. Bărbatul, în jurul orei 12:00, a luat legătura cu fiul său, care i-a spus că, în aproximativ o jumătate de oră urma să plece cu un alt autocar, cu destinația Italia, ceea ce, însă, nu s-a mai întâmplat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime – aproximativ 1,65-1,70 m, greutate – aproximativ 80 kg., ochi căprui, păr scurt, brunet, ten măsliniu, față rotundă, poartă barbă scurtă, întreținută, și nu prezintă semne particulare pe față sau corp. La data plecării, bărbatul era îmbrăcat cu o geacă din fâș până la nivelul taliei având culoare galben, prevăzută cu fermoar și glugă, o pereche de pantalon tip blue jeans (de culoare albastru) care prezintă tăieturi în față, la nivelul coapselor, iar în picioare purta o pereche de pantofi tip sport de culoare alb. „Polițiștii au demarat activități în vederea identificării persoanei în cauză, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată uitate de poliţie”, mai spun polițiștii.