NEWS ALERT:
Home / Actualitate / Fetiță de 9 ani, dispărută de acasă, de duminică seara
MINORA DISPARUTA LUPENI LABAN DENISA ALEXANDRA

Fetiță de 9 ani, dispărută de acasă, de duminică seara

UPDATE:

Fetița de 9 ani a fost găsită în cursul acestei zile. Din fericire, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

„Minora din Petrila a fost găsită și este audiată de polițiști, urmând a fi încredințată mamei. Aceasta nu a fost victimizată pe durata absenței de la domiciliu. Peste noapte, a fost găzduită de o familie, în vecini. A fost sesizat Serviciul de Protecția Copilului din cadrul Primăriei, pentru anchetă socială”, a declarat, în această după-masă, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

O fetiță de 9 ani, din localitatea Petrila, este căutată de familie, după ce a dispărut de acasă de duminică seara. Copila ar fi mers cu bunica la cumpărături, iar femeia ar fi lăsat-o în apropierea blocului, pentru a se reîntoarce la serviciu, dar fetița nu a mai ajuns acasă.

Părinții au căutat-o pe Denisa ore întregi, dar fără izbândă. La un moment dat, după miezul nopții aceștia au alertat poliția.

„La data de 11.12.2017, în jurul orei 01:45, la sediul Poliției Orașului Petrila s-a prezentat o femeie de 26 de ani, din Petrila, care a reclamat faptul că, la data de 10.12.2017, în jurul orei 18:00, fiica sa, Lăban Denisa-Alexandra, în vârstă de 9 ani, a mers la un magazin din orașul Petrila, unde a fost însoțită de bunica ei. După ce au terminat de făcut cumpărături, bunica a însoțit-o pe minoră până aproape de locuință (în zona Pieței Căprioara), după care bunica s-a întors la serviciu, însă minora nu a mai revenit la domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării minorei, faţă de care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale. Anchetatorii susțin că, din informațiile primite de la familie, în momentul în care a plecat de acasă, minora purta o geacă de culoare verde închis, cu blană de culoare roz, o pereche de pantaloni sport, culoare albastru cu negru, și ghete negre, cu model roz.

Semnalmente: înălțime – aproximativ 1,55 m, greutate – aproximativ 45 kg, ochi căprui, fața rotundă, păr de culoare șaten.

„Minora a mai plecat voluntar de acasă, însă, de fiecare dată, a fost găsită pe raza municipiului Petroșani ori a orașului Petrila. Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgență 112”, mai spun polițiștii.

Despre Livia BOTICI

Citește și

Peste clădirea veche a unității sanitare va mai fi construit un etaj, pentru secția de Pediatrie

Planuri mari, pentru Pediatrie. Deocamdată, doar la nivel de vorbe

Secția de Pediatrie a Spitalului de Urgență din Deva va avea un spațiu nou-nouț. Cel …