Home / Actualitate / Cod galben de ninsori și vânt puternic
MAT 3

Cod galben de ninsori și vânt puternic

Județul Hunedoara se află sub atenționare cod galben de ninsori abundente  și vânt puternic, până miercuri, la ora 11. Frigul nu va părăsi însă zona noastră, potrivit meteorologilor, până joi după-masă.

Atenționarea emisă de meteorologi avertizează că, în prima parte a zilei de miercuri, în Munții Banatului, în Carpații Meridionali, apoi și în cei de Curbură, precum și în zona deluroasă din Banat, Oltenia și Muntenia vor fi ninsori însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă consistent. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze în general de 50…55 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m cu rafale de peste 80 km/h, astfel că vor fi intervale cu ninsoare viscolită și vizibilitate redusă. De avertizare sunt vizate 12 județe, printre care și Hunedoara.

Potrit specialiștilor, vremea rea se va menține în județ până joi, la ora 15, existând condiții pentru depuneri de polei sau ghețuș.

Despre Livia BOTICI

Citește și

Deva - Primaria 2314

Curtea de Conturi ne dă dreptate în afacerea „Ornamentele de Crăciun”. Prejudicii și abateri financiare de peste 23 de milioane de lei, în 2016, la Primăria Deva

Curtea de Conturi a României a publicat raportul cu privire la activitatea financiară a administraților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *