glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Viteza ucide! Un motociclist a murit după ce a fost spulberat de un TIR

Un motociclist, în vârstă de 69 de ani, cetățean austriac, a murit, ieri, în urma unui grav accident de circulație, produs în zona localității Leșnic, pe DN 7. Bărbatul circula cu mare viteză, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției și a intrat direct într-un TIR. Nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

 

Teribilul accident a avut loc în afara localității Leșnic. Motociclistul nu a mai avut nicio șansă în urma impactului frontal cu camionul, ce era condus de un bărbat din București. „Un cetăţean austriac de 69 de ani, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 7, din direcţia Deva spre Arad, la ieşirea din localitatea Leşnic, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune frontală cu autotrenul condus regulamentar din sens opus. În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului motocicletei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Imediat după producerea accidentului, la faţa locului a ajuns o echipă de prim ajutor de la secţia din Ilia şi o echipă cu medic a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dar, din cauza leziunilor foarte grave, motociclistul a decedat. „Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul care a suferit traumatisme incompatibile cu viaţa, în urma impactului”, a explicat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu.

Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz.