glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Violator periculos, prins de polițiști

Bărbatul ar fi agresat sexual o taximetristă, din Hunedoara. Acesta este acuzat și de agresiune comisă asupra unei copile de 6 ani

Poliția Municipiului Hunedoara a fost în alertă din noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când un bărbat a violat o taximetristă din localitate. Agresorul s-a urcat în taxi și a cerut să fie transportat până în Hășdat, dar apoi s-a dezlănțuit asupra victimei. A lovit-o și amenințat-o cu un cuțit, cerându-i să conducă spre un câmp, unde a abuzat-o sexual. La poliție, femeia l-a identificat pe violator, iar, în cursul zilei de ieri, polițiștii au dat de urma sa.

Bărbatul este recidivist, fiind eliberat din închisoare la sfârșitul anului 2017. Petru Bățălan (foto medalion), în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat în mai multe rânduri pentru tâlhărie și viol. În luna februarie, el a încercat să violeze o femeie, chiar în spitalul din Hunedoara. A fost reținut de polițiști, dar procurorii au decis eliberarea lui, sub control judiciar.

În seara de sâmbătă spre duminică, o taximetristă din Hunedoara i-a căzut victimă. „În data de 10 iunie, în jurul orei 01.00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către o femeie din localitate cu privire la faptul că, în timp ce desfășura activități de taximetrie, a fost abordată de un client, care a solicitat să îl transporte în cartierul Hășdat. Ajunși la destinație, bărbatul a lovit-o și a amenințat-o, cerându-i să îl transporte pe un câmp, în afara localității, unde, sub amenințare, a întreținut raporturi sexuale cu aceasta. Polițiștii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, iar în scurt timp, în urma cercetărilor efectuate, au reușit identificarea unui bărbat de 41 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea faptelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Potrivit surselor noastre, victima a fost cea care l-a recunoscut pe violator, din pozele oferite de anchetatori.

 

Surse: Bărbatul ar fi încercat să agreseze o fetiță

 

Potrivit surselor noastre, la câteva ore după violul comis la Hunedoara, concubina fratelui lui Petru Bățălan ar fi depus la poliție o plângere conform căreia, în cursul lunii mai, violatorul a agresat-o pe fiica sa, în vârstă de șase ani. Bărbatul ar fi încercat să o sărute pe gât și a mângâiat-o în zona organelor genitale. Procurorii Parchetului de pe lângă Parchetul Hunedoara fac acum cercetări în acest caz.

Petru Bățălan a fost prins, ieri, în cartierul Micro 6, din Hunedoara. „În jurul orei 14.00, în urma activităților investigative și de căutare, polițiștii hunedoreni au reușit prinderea și reținerea, pe raza municipiului Hunedoara, a prezumtivului autor al infracțiunilor de viol și lipsire de libertate comise asupra unei taximetriste. Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat, imediat după prinderea sa, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Tot în cursul zilei de ieri, magistrații Judecătoriei Hunedoara au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile în cazul său.