glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

UNTOLD 2020 – Când are loc și cum poți cumpăra bilete. (Video)

Cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD își va deschide porțile în vara anului 2020. Primul val de bilete va intra în vânzare miercuri, 20 noiembrie.

După ediția aniversară de anul trecut, ce a adus la Cluj-Napoca peste 372.000 de festivalieri, UNTOLD revine în 2020 cu cea de-a șasea ediție. Aceasta se va desfășura în perioada 31 iulie – 2 august, respectând tradiția primului weekend din ultima lună de vară.

Când se pun în vânzare biletele / Phase 1

Primul val de bilete va intra în vânzare miercuri, 20 noiembrie, la ora 14:00. Fanii festivalului sunt invitați să se înregistreze pe UNTOLD pentru a beneficia de prețuri speciale.

Cum a fost la UNTOLD 2019

La ediția din 2019 a UNTOLD, publicul i-a putut vedea live pe Robbie Williams, Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US, Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live și mulți alții.

În 2019, UNTOLD a marcat și o premieră mondială, devenind primul festival de muzică din lume care a transmis live show-urile artiștilor într-o producție multicameră 4K Ultra Hd HDR (high dinamic range), cu tehnică de filmare de 50 de cadre pe secundă. Asta înseamnă că imaginile transmise au o claritate impecabilă, oferind o experiență cinematică cu foarte multe detalii de culoare, luminozitate, realism, specifice producțiilor cinematografice. O producție similară va fi folosită în anul 2020, pentru transmiterea live a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo și a campionatului de Formula 1.

Vezi mai jos cum a fost anul acesta:

Back to top button