glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateComunitate

Un nou premiu și trei lucrări acceptate la Salonul Internațional de Artă Fotografică pentru fotograful hunedorean Grigore Roibu

Anul acesta se aniversează cea de-a 25 -a ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică al României (SIAFR). Primul Salon Internațional de Artă Fotografică al României a fost organizat în luna octombrie a anului 1957, la Muzeul de Artă din Bucuresti.
Cu fiecare ediție, Salonul a crescut în amploare și a devenit unul dintre evenimentele semnificative ale vieții culturale românești.

De-a lungul anilor, la SIAFR au participat fotografi de renume din întreaga lume, prezența lor definind coordonatele unei manifestări artistice unice prin importanță și prestanță.

Inegalabila și îndelungata tradiție, clădită pas cu pas de-a lungul a peste 60 de ani, conferă SIAFR statutul de cel mai important eveniment al artei fotografice găzduit în România.
O caracteristică unică a SIAFR: este singurul salon din România care de-a lungul existenței sale a solicitat și obținut doar Patronajul FIAP, refuzând să cadă în capcana acordării de premii numeroase, dar lipsite de consistență și credibilitate.
Anul acesta, când organizatorul Salonului, Asociația Artiștilor Fotografi din România, aniversează 65 de ani de existență, fotografi din întreaga lume au participat cu lucrări la ediția jubiliară a Salonului Internațional de Artă Fotografică al României 2021.

Fotograful hunedorean, Grigore Roibu, Preşedinte ap AAFH: Asociatia Artistilor Fotografi Hunedoreni, a fost premiat cu Diploma Aniversara AAFH pentru una dintre cele trei lucrări acceptate la Salonul Internațional de Artă Fotografică – Mistic- Vezi lucrarea la Fotografia zilei

Back to top button