glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Trei reprezentanți ai Asociației AlerT in Deva au terminat cu bine ultramaratonul „Autism 24 H Marea Neagră”, pe nisip, de 24 de ore de la Mamaia

Asociatia AlerT in Deva a fost prezentă la ultramaratonul pe nisip Autism24H cu trei reprezentanți. Evenimentul a fost unul caritabil, scopul fiind ajutarea copiilor cu autism.
Cei trei alergători hunedoreni au reușit să alerge, fiecare, peste 110 km:
👍Cosmina Goia 120 km
👍Dorela Murarasu 114 km
👍Tiberiu Timar 112.50 km
Felicitari si junioarei Patricia Timar, care a alergat Cursa Copiilor + bonus 12 km pe plaja.
Cea de-a VI-a ediție a competiției „Autism 24 H Marea Neagră” s-a desfășurat pe un traseu de 3 kilometri la țărm, pe plaja din stațiunea Mamaia.
Peste 1000 de ultramaratonisti au fost pe plaja statiunii Mamaia. Peste 1000 de copii au luat parte și la Cursa Copiilor.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, ediția din 2020 nu s-a mai putut desfășura în locul tradițional, fiecare participant alergând pe cont propriu, în localitatea de reședință sau în orice zonă considerată în afara pericolului de infectare.

Principalul organizator al acțiunii este Centrul de Autism Marea Neagră. Fiecare alergător a avut de răspuns la două provocări, încercând să parcurgă cât mai mulți kilometri posibil în 24 de ore și să strângă din donații o sumă cât mai mare, în beneficiul copiilor cu autism, îngrijiți în cadrul Centrului Marea Neagră.

Donațiile sunt valorificate la prețul de 10 lei pe kilometru parcus de fiecare echipă, iar banii care se strâng vor fi folosiți în scopul menționat.

Back to top button