glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Top 5 semne pe care ți le dă telefonul tău că este pe moarte

Ca orice alt obiect electronic, telefonul tău mobil poate ajunge într-un moment în care să nu mai funcționeze la adevărata sa valoare și capacitate. Însă, înainte de a ceda de tot, telefonul îți oferă anumite semne că ar trebui să îl duci la reparat sau să începi să cauți un nou telefon. Un smartphone este o investiție destul de mare și, înainte de a te arunca cu capul înainte la cumpărături, va trebui să oferi puțină atenție telefonului tău pentru a înțelege dacă ai nevoie cu adevărat de unul nou.

Iată cele cinci semne prin care îți poți da seama că ai nevoie de un alt telefon:

 1. Bateria

  Bateria poate fi printre primele aspecte ale telefonului tău care începe să se deterioreze. Ai pățit probabil ca telefonul tău să se descarce foarte repede sau să se încarce destul de greu. De altfel, o altă problemă legată de cameră care poate apărea este imposibilitatea de a încărca telefonul sau de a-și citi propriul încărcător. O opțiune pentru o astfel de situație ar fi să îi schimbi doar baterie, însă ultimelor modele de telefoane nu le pot fi schimbate bateriile.

  2. Ecranul

  Ai început să vezi niște linii ciudate pe ecran? Telefonul tău a fost victima a numeroase căzături? Touchscreen-ul tău funcționează foarte lent? Telefonul tău are momente în care i se blochează ecranul? Dacă ai răspuns cu da la cel puțina una dintre întrebările de mai sus, poți începe să te gândești la bugetul pentru următorul telefon. Nu va mai dura mult până când ecranul actualului tău telefon va ceda de tot sau te va înnebuni din cauza blocărlor repetate.

  3. Calitatea fotografiilor

  Camera telefonului este uneori centralul motiv pentru care cumpărăm acel telefon. Dacă ai observat că fotografiile ies incețoșat, imaginea se focalizează mai greu, este timpul să alegi unul dintre telefoanele mobile de la Altex pentru că în momentul în care telefonul tău începe să cedeze și camera lui este afectată.

  4. Calitatea apelurilor

  Ai pățit să vorbești cu cineva la telefon, iar acea persoană nu te poate înțelege? Dacă răspunsul tău la această întrevare este da, află că ai descoperit un nou motiv pentru care ar trebui să îți schimbi telefonul. Calitatea apelurilor poate fi cauzată de două lucruri- microfonul sau conexiunea telefonului la rețea.  

  5. Reporniri bruște

  Un alt semn că telefonul tău nu o să mai aibă o viață prea lungă este faptul că se repornește singur sau se stinge brusc. O astfel de problemă poate apărea din cauza vremii extreme (cum ar fi gerul sau canicula) sau din cauza anumitor viruși care îți atacă telefonul.

  În concluzie, telefonul tău nu va înceta brusc să funcționeze. Avesta îți va da numeroase semne și motive să te gândești serios să îți cauți un model nou. Trebuie doar să fii puțin atent la modul în care acesta răspunde la comenzile tale.


  Sursa foto: Unsplash.com
Back to top button