glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Tâlhărie în hipermarket, la Hunedoara

Un incident mai rar întâlnit s-a petrecut ieri într-unul dintre cele mai populate super-magazine din Hunedoara. Clienţii au asistat la o tâlhărie. Autorul le-ar fi spus poliţiştilor că el doar şi-a recuperat un cadou făcut fostei iubite.

Un tânăr de 24 de ani din Hunedoara este acuzat de tâlhărie şi riscă acum o pedeapsă cu închisoarea în urma unui incident petrecut luni seara, în incinta unui hipermarket, sub privirile clienţilor. Individul s-a întâlnit în magazin cu fosta sa iubită, în vârstă de 18 ani, şi cu actualul prieten al ei, un adolescent de 16 ani. Conform declaraţiilor fetei, fostul prieten l-a lovit pe actualul şi i-a luat telefonul. Apoi a lovit-o şi pe ea şi i-a smuls de la gât un lănţişor de aur cu pandantiv, după care a fugit. Agenţii de pază ai magazinului au anunţat poliţia, iar suspectul a fost reţinut câteva ore mai târziu. Între timp acesta îi înapoiase telefonul actualului prieten al fetei, printr-un intermediar. Suspectul le-ar fi spus poliţiştilor că lănţişorul pe care l-a luat de la gâtul fetei era un cadou pe care dorea să şi-l recupereze, pentru simplul fapt că el şi victima s-au despărţit.

Încadrarea faptei este destul de gravă: „de tâlhărie calificată (faţă de tânără) şi loviri sau alte violenţe (faţă de minoruzl de 16 ani)”.

Obiectul disputei, lănţişorul, a fost înapoiat deja chiar de mama suspectului. Cu toate astea, procedurile legale merg mai departe, tânărul de 24 de ani urmând să fie prezentat în faţa procurorilor, care vor decide dacă vor propune sau nu arestarea sa preventivă sau îl vor cerceta în stare de libertate.

Back to top button