glasul-hd.ro Web analytics


ComunitateÎnvățământ

Surpriză pregatită de doi colegi din clasa a XI-a pentru elevii de la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara” înainte să intre la prima probă a Bacalaureatului

Să tot ai colegi ca el! Elevii de la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara” au fost primiți ieri, înainte să intre la prima probă a Bacalaureatului 2020, de un imens banner cu poza lor și un mesaj sugestiv – ”Viitorul poartă numele fiecăruia dintre voi. Noi credem în viitor”.

Un banner imens pe care au fost imprimate fotografii ale absolvenților din promoția 2019-2020 de la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” a fost desfășurat pe pereții liceului.

Ideea a venit din partea a doi elevi, Vlad Fîntînă (clasa a XI-a) și Teodora Schiau (clasa a IX-a), care au primit sprijinul Consiliului Elevilor dar și al directorului liceului, care a finanțat realizarea bannerului.

”În momentul de față sunt în clasa a XI-a, dar am mulți prieteni în clasa a XII-a, care erau triști de faptul că nu vor avea parte de specificele evenimente ale absolvirii precum banchetul, predarea cheii sau Gaudeamusul, așa că m-am gândit că ar fi frumos să îi surprind cu ceva încurajator, care să le ridice moralul în această perioada dificilă.

Izolarea m-a făcut să realizez cât de important este să rămânem uniți, iar astfel am considerat că această inițiativă este cea mai potrivită pentru a le aminti colegilor noștri că nu am uitat de ei și că le suntem alături atunci când au nevoie. E un sentiment aparte să știi că ești susținut și apreciat de liceul tău. Întâmplător, am văzut o idee similară a unor colegi de la alt liceu din țară, de unde m-am și inspirat”, spune Vlad Fîntînă pentru VirginRadio.

Pregătirea surprizei pentru absolvenții clasei a XII-a a durat două săptămâni, timp în care totul s-a derulat în secret, pentru a nu strica surpriza înainte de venirea lor pentru probele de la Bacalaureat.

SURSA: VIRGINRADIO.RO

Back to top button
Close
Close