glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Sinucidere sau accident? Devean mort după ce a căzut de la etaj

Un bărbat de 42 de ani, din Deva, a murit, ieri, după ce a căzut de la etajul 3 al blocului în care locuia. Polițiștii trebuie să stabilească acum dacă în acest caz a fost vorba despre o sinucidere sau despre un accident tragic.

Deveanul, cunoscut cu probleme psihice de apropiați, locuia împreună cu mama lui în zona Spitalului Județean de Urgență Deva. Ieri după-masă, un apel la 112 anunța faptul că lângă blocul acestora zace cadavrul bărbatului. „Bărbatul de 42 de ani a fost găsit căzut de la înălțime în zona verde din fața blocului. Căderea a avut loc se pare de la nivelul etajului 3, unde locuia victima. La sosirea echipajului de ambulanță, pacientul era decedat, prezentând leziuni incompatibile cu viața. Echipajul nu a mai avut ce face, decât să constate decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu. Cadavrul a fost preluat de medicii legiști.

Poliția a deschis acum o anchetă, pentru a stabili circumstanțele producerii acestui eveniment mai mult decât nefericit. Oamenii legii trebuie să investigheze dacă în acest caz a fost vorba despre o sinucidere sau despre un accident.