glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateAdministrație

Sâmbătă, se deschide ștrandul din Deva

Așteptat să se deschidă de mult timp, sâmbătă, ștrandul municipal din Deva își deschide porțile. Ștrandul a fost igienizat, s-au făcut lucrări de reparații, iar grupurile sanitare au fost modernizate. Tarifele de intrare nu s-au modificat, comparativ cu anul precedent.

Ştrandul Municipal Deva îşi deschide oficial porţile în acest sezon estival, sâmbătă, 16  iunie 2018, la ora 11:00. Clienţii au la dispoziţie trei bazine cu apă, duşuri, cabine de schimb, terase şi puncte de alimentaţie publică, terenuri de volei, fotbal, zonă de fitness.

În incinta ştrandului va funcţiona ,,Biblioteca de vară”, un punct de închiriere a cărţilor al Bibliotecii Judeţene „Ovid Densuşianu”, un punct de prim-ajutor de la Crucea Roșie și un punct de salvamari. Tarifele de acces în ștrand rămân aceleași ca și anul trecut: intrare adulți – 10 lei, intrare copii, elevi, studenți, pensionari – 5 lei, închiriere șezlong – 10 lei.

„Ștrandul a fost igienizat, s-a făcut deratizarea și s-a tuns iarba din incintă. Băncile au fost reparate și vopsite, iar vestiarele și grupurile sanitare zugrăvite și modernizate.

Lucrările mai mari au constat în pavarea cu dale a zonei de acces în ștrand, reparații și vopsire a bazinului mare și a celui mijlociu, montarea de aparate  de clorinare a apei în casa pompelor”, se arată într-un comunicat al Primăriei Deva.

Ștrandul Municipal se află în administrarea Direcției Deva 2020, respectiv a Biroului Administrare Baze Sportive și de Agrement, din cadrul Primăriei Municipiului Deva.

Ștrandul va fi deschis zilnic, până la jumătatea lunii septembrie 2018, după următorul program: luni, între orele 12:00 – 20:00; marți – duminică, între orele 9:00 – 20:00.