glasul-hd.ro Web analytics

Social

Rotary Club Deva oferă copiilor nevoiași „O șansă la educație”

Mai mulți copilași nevoiași din județul Hunedoara vor beneficia de ghiozdane complet echipate cu rechizite școlare pentru a avea un început de școală reușit. Totul în cadrul unui proiect social derulat de Rotary Club Deva.

 

Odată cu începerea noului an școlar, Rotary Club Deva demarează primul proiect din anul rotarian 2018-2019 intitulat „O șansă la educație”. În cadrul acestuia, membrii clubului au achiziționat 100 de ghiozdane echipate cu penare, stilouri, caiete și tot ceea ce este necesar pentru un început de școală reușit urmând ca acestea să fie donate unor copii nevoiași. Membrii clubului au identificat câteva școli din județul Hunedoara, atât din mediul urban cât și rural, unde vor dona ghiozdanele și rechizitele. Proiectul a fost inițiat de președintele Rotary Club Deva, Adrian Rotaru, și susținut de membrii clubului.

„Este un proiect frumos care aș dori să continue în fiecare an și să aducă multă bucurie în sufletele elevilor care vor beneficia de aceste ghiozdane. Pentru mine începutul școlii, pe lângă bucuria revederii cu colegii și profesorii, întotdeauna îmi aducea un sentiment de tristețe. Această tristețe era dată de faptul că vedeam colegi ai căror părinți nu își permiteau să le cumpere rechizite, îmbrăcăminte etc.”, a declarat Adrian Rotaru.