glasul-hd.ro Web analyticsInfracționalitate

Pod rulant, prevăzut cu macara, sustras din incinta unei societăți

În data de 14.12.2019, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de reprezentantul unei societăţi comerciale, care a reclamat faptul că, dintr-o hală aparținând societăţii, a fost sustras un pod rulant, prevăzut cu macara.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că în perioada 13.12.2019 – 14.12.2019, persoane neidentificate au pătruns în hală profitând de faptul că uşile de acces nu erau asigurate corespunzător şi au sustras (pentru a valorifica la un centru de colectare a fierului vechi), utilajul respectiv (valoarea acestuia, declarată de partea vătămată, fiind de peste  27.000 de euro).

La data de 16.12.2019, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au efectuat o acţiune în cadrul căreia au depistat 5 hunedoreni cu vârste cuprinse între 24 şi 44 de ani, în sarcina cărora a fost reținută săvârșirea infracțiunii de furt calificat reclamate.

Faţă de care cei în cauză, poliţiştii au dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 ore, aceștia urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Back to top button