glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

OFICIAL: Camera Deputaților nu a plătit cursele cu elicopterul făcute de Liviu Dragnea spre și dinspre Țebea

Biroul de comunicare al Camerei Deputaților a răspuns, în urmă cu puțin timp, telefonic, solicitării făcute de „Glasul Hunedoarei”, cu privire la cursele cu elicopterul, pe care le-a făcut președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, spre și înspre Țebea. Potrivit directorului de comunicare al instituției, zborurile nu au fost achitate de Camera Deputaților.

„Veți primi răspunsul și în scris. Nu s-a plătit nimic de Camera Deputaților. Dat fiindcă am văzut că s-a tot preluat știrea, e adevărat, corect a fost preluată, voiam să venim cu precizările acestea. Astăzi, veți primi și în scris”, a declarat Gabriela Enea, directorul de comunicare al Camerei Deputaților.

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a venit și a plecat de la Țebea cu un elicopter privat, al firmei Cobrex Trans, din Brașov. Liderul social-democrat a evitat, astfel, traficul infernal. E drept, pe bani mulți. Sursele noastre au declarat că zborul cu elicopterul, timp de o oră, costă 1.500 de euro, iar drumul până la București este parcurs în peste o oră și jumătate. La un calcul simplu, aproape 5.000 de euro a cheltuit Liviu Dragnea pe transportul dus-întors.

deschidere foto mic

În urma răspunsului oferit de reprezentanții Camerei Deputaților, „Glasul Hunedoarei” a adresat aceleași două întrebări și partidului din care face parte președintele Camerei Deputaților (PSD a plătit pentru transportul domnului Liviu Dragnea la Țebea, cu un elicopter al firmei Cobrex, din Brașov? Dacă da, cât au costat cele două drumuri, dus-întors?). Răspunsul încă nu l-am primit.

 

 

Back to top button
Close
Close